SMINK: min perfekta bas

Fått sjukt mycket dms på slutet om mitt smink på huden. KUL! Jag själv känner att jag har riktigt bra lyster at the moment med kombon ovan. På vintern gillar jag mer täckande smink, då använder jag foundation från IT cosmetics. Nu när jag fortfarande har lite solkysst hy vill jag vara lite fräsch bara. Jag använder Banana Bright Face Primer från Ole Henriksen, concealern jag tipsade om innan från Too faced – Born this way runt ögon och andra röda fläckar osv, sen avslutar jag med Instant Glow Beauty serum från Lumene.

Jag har ju inte direkt en perfekt hy så jag är glad att jag kan använda något lite lättare utan att känna mig osminkad! Nu har jag också lite torrfläckar i ansiktet nu pga blev kallt ute men annars skulle jag säga att detta gör under för min hud och att jag känner mig riktigt fräsch. Hoppas man kan använda det ett tag till med lite hjälp av BUS hehe 🙂 Hösten känner jag mig typ alltid lite extra fin på?! Kanske pga det blir mörkare ute och man har lite färg kvar.

4 reaktioner på “SMINK: min perfekta bas”

 • StrongerLife skriver:

  Jag önskar att jag kunde ha såna där snygga foundations för det blir sååå snyggt på huden men jag klarar inte av känslan, känslan av instängd och spacklad. Men det är sååå snyggt.

  • Alexandra Bring skriver:

   De här är ingen foundation 🙂 använder concealer under ögonen etc den andra är bara tonad (lumene) så inte lika instängt som foundation!

 • Mjölk2 skriver:

  Testa ekologisk smink! All smink åker in i blodsystemet så småningom så det bästa vore att undvika kemikalier (som finns i de flesta kommersiella kosmetika). Det finns sjukt bra ekologiska foundations och concealers som t.ex. från Juice beauty som Gwyneth Paltrow har grundat. Den har Aloe vera som bas. Kolla i shoppen naturligtsnygg.se

 • Johanna Grahn skriver:

  Lumenes Foundation är så bra för det priset, ääälskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.