RECEPT – ACAI BOWL

Nämen alltså JÄVLAR i min låda det här var så gott så måste liksom dela receptet nu medans jag äter för att inte glömma bort vad jag la i. Så för er och min skull. Nu kommer recept på den godaste Acai-bowl jag ätit och det var jag själv som gjorde den!!!!

100 g fryst acai
1 näve frysta hallon
1 näve frysta blåbär
1 banan
1 tsk honung

Skär blocket i fyra bitar med en brödkniv. Mixa allt (jag använde stavmixer hehe efter några andra försök…. det funkade bäst).

Servera med:

1 skivad banan
1 klick jordnötssmör
1 näve riven kokos
1 näve blåbär
1 näve granola

4 reaktioner på “RECEPT – ACAI BOWL”

 • Mikaela skriver:

  Mums vad gott! Ska testa! Angående hallonen – har du hittat svenska frysta? Har letat som en tok men hittar inte. Blir ju inte lika gott att koka.

 • Sofia skriver:

  Hej!
  Känner mig helt dum haha, men vad menar du med ”skär blocket” ? Jag trillade in på din blogg och blev sugen på att testa detta recept men förstår inte vad du menar med blocket. Hoppas på att få svar! Trevlig kväll

 • Camille Sucasas skriver:

  Hej! Då har jag en god nyhet till dig! Vi har precis förvandlat det frysta ”blocket” till mindre bitar tänk frysta jordgubbar den storleken, fast acai????❤️?? Kommer lanseras nästa vecka på mathem och utvalda Ica butiker såsom Ica esplanad, Ica Maxi lindhagen eller Hemköp hornstull ? Skriv om du vill testa kan skicka en påse också :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.