MIN BRUN-UTAN-SOL RUTIN

En av dom vanligaste frågorna jag får är om min BUS haha! Kanske för att jag egentligen är ett spöke och nu när jag verkligen undviker sol är det extra fokus på det här. MEN nu till min rutin.

Ansiktet: dör använder jag Lancome Flash Bronzer. Den är egentligen inte specifikt för ansikte, men den täpper inte igen porerna alls och min hy har inte reagerat på den (använt över ett år). Jag blandar den med min dagkräm, antingen på morgonen om jag inte ska sminka mig på några h eller på kvällen innan jag ska sova. Föredrar dagen, känns mer hygieniskt. Tvättar bort det innan jag sminkar mig om jag sminkar mig.

Kroppen: på kroppen kör jag min grymma kompis Idas BUS. Jag använder sprayen och det gör jag ungefär en gång per vecka. Jag sprutar på hela kroppen förutom ansiktet inne i duschen. Jag håller flaskan en bra bit från kroppen så det inte blir blött. Ibland kör jag lite snabbt light bara då brukar jag bara göra överkroppen, men annars lite noggrannare över hela. Använder sen handsken för att smörja ut allt. Jag tycker den funkar svinbra och det är enkelt att välja hur mycket färg man vill ha. Om man kör som mig stående i duschen är ett tips att sen skölja av fötterna 😉 Råkat få riktigt tannade fötter en gång!

3 reaktioner på “MIN BRUN-UTAN-SOL RUTIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.