JULFEELING

Hej fina! Hur mår ni? Jag mår toppen! Har en mysig helg med familjetid som vanligt. Ska berätta allt om min helg senare men ville bara kika in här och säga hej 🙂 Jag fuskade lite innan helgen och ställde fram lite nytt julpynt. Vi håller ju på att göra ordning matsalen och GUD vad fint och praktiskt allt blir, ska visa när det är helt klart. Har också fixat lite i matsalen och vi har nu världens finaste ljus i vår lägenhet. Lampor är fan livet! Nästa helg åker allt julpynt upp och kartongen i källaren som jag hoppas kommer ge L och hennes syrra pirr i magen resten av deras barndom <3 Vi har inte riktigt bestämt när vi ska köra upp granen dock, vet inte hur den ska överleva en busunge haha. Vi får se.

Idag var det min tur att sova ut (vi kör en dag var på helgen) och det var så skönt! Drömmer så konstiga stressdrömmar nu dock haha. Inatt var jag med i idol och kom till topp 4 men hade glömt att öva på en låt och blev så stressad när jag fick veta att vi skulle sjunga två, och helt plötsligt blev jag lika dålig som jag är nu på att sjunga?? Kom på att andras drömmar är jävligt ointressanta men nu vet ni iaf haha!

Idag ska vi träffa några vänner, så jag ska hoppa in i duschen nu medans lillan sover och sen tänkte jag köra en omgång BUS om jag hinner. Vi hörs sen <3

3 reaktioner på “JULFEELING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.