GRAVID 2 – VECKA 28

Vecka 29 kom för flera dagar sedan men vill ändå ge en kortis om vecka 28 <3

Magen: Bebis var 34 cm och ca 1.2 kg vid veckans slut. Det stod också att om bebisen skulle födas nu har det stora chanser att klara sig. Vet ju att barn räddas mycket tidigare än så men alltid skönt att få en sån påminnelse med tanke på hur veckan blev hehe.

Jag blödde en mindre blödning och hade mkt mensvärk denna veckan. Bebisen vände sig och ligger nu med huvudet neråt vilket jag känner. Är kissnödig/känner tryck typ hela tiden så var skönt att få dubbelkolla att ingen uvi var med men det var det inte. Supertacksam att vi slapp det denna gång!

Alex: Sjukt nog har jag hållt mig så lugn trots allt som hände! Eller, man får ju alltid en liten klump i magen av blod men har ändå tänkt att allt löser sig. Nu är jag ännu mera tacksam för varje vecka som går, haha! Sen får vi ju se hur allt går. Gjorde de t o m som en mysig grej sista svängen på sjukhuset.

Sömnen är fortsatt lätt men jag tror det beror på att jag velat känna efter att jag inte ska få värkar typ. Vaknar väldigt ofta och har svårt att somna om när jag vaknar. Hoppas att det ger med sig snart. Man vill ju vara så utvilad som möjligt inför bebisen, skulle hon komma nu hade jag redan varit en zombie haha. Eftersom jag sover så lätt är jag också väldigt trött nu hehe.

Aptiten har varit ganska normal i veckan faktiskt. Inte så mycket sötsug och inte så mycket sug alls? Vindruvor är en fortsatt favorit. Lite besviken att mina cravings försvunnit inpå julen när jag bakat så mycket gott hehe. Men så brukar jag vara i normalfall. Blir typ nöjd av själva bakandet och så försvinner suget? Knäppt! Ska iaf baka kavring i veckan och bröd är man ju alltid sugen på.

5 reaktioner på “GRAVID 2 – VECKA 28”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.