JULBORD

Tjena babes! Igår plockade jag fram sminkväskan (har två st pga en innehåller hudvård och en smink haha) och locktången när L somnat! Det var dags för årets sista julbord ute. Kommer såklart bli massa hemma. Vi hade bokat in oss på Berns och ett asiatiskt julbord för omväxlingsskull och wow vad gott allt var. Dom hade ett helt rum fyllt av desserter! Åt så mycket att min mage dubblade i storlek.

Så kul att få en liten avslutning med fina vänner innan julen och allt. Det var jag, Vickan, Sanne och Carro. Skrattade så att sminket hade åkt in i alla rynkor när jag kom hem. Så mycket som jag gillar dom tjejerna <3 bästa.

Blödde lite mer igår och min läkare sa att det skulle kunna bli så pga mitt VUL men fan det känns aldrig bra att blöda. Idag ligger jag hemma på soffan och jobbar från den bara för att det känns lite bättre att inte göra något. Nu hoppas jag att jag slipper mer blod så att jag kan återgå till mitt avslappnade harmoniska jag igen. Nu känner jag efter så mycket och oroar mig för allt eftersom jag känner att det ligger på mina axlar att känna om något känns fel. Känns också som magen sjunkit rejält men det beror antagligen på att hon vänt sig? Hade verkligen tänkt att jag skulle andas ut efter igår men nu börjar jag bli helt knäpp istället. Jaja, bebisen mår bra i alla fall men ville ändå ge en liten uppdatering på vad som försiggår i mitt huvud. Nu ska jag sluta kolla familjeliv hehe och återgå till lite jobb! Puss

3 reaktioner på “JULBORD”

 • Johanna skriver:

  Det måste vara fruktansvärt att oroa sig hela tiden 🙁 <3

 • Vs skriver:

  Läs inte på familjeliv!!! Folk är helt galna där och alla vet bäst! Gå med i libro klubben istället! Alla där är helt underbara! Jag är som jag tidigare skrivit typ 6v efter dig och nojjar oxå loss! Var på RUL förra veckan och såg att de lilla livet sprallar för fullt men jag är i v 21 och känner ännu inget alls, inte ens lite fladder :/

 • Ida skriver:

  Hej!

  Läste precis en artikel om progesteron-nivåer; https://www.whattoexpect.com/pregnancy/your-health/low-progesterone-pregnancy/
  Och såg några av symptomen påminde om det jag läste om dig och då tänkte jag kanske att du kan fråga dom om dom mätt dina progesteron-nivåer också om du är orolig. Tror inte dom mäter dom vanligtvis. Måste vara frustrerande att gå runt och oroa sig, önskar dig all lycka i världen och tack för en fin och öppen blogg.

  /Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.