GOD MORGON

Hej fina! Hoppas ni mår bra idag 🙂 Jag har ju fått en grej för clementiner. Är helt besatt. Så hittade jag den här juicen och kände bara MMMMM fyfan vad gott. Den var så sjukt god! Ny favvo!!! Allt är ju verkligen så gott just nu hehe 🙂 Behöver mycket mer mat denna graviditet än sist, jag undrar om jag kommer få en stor bebis eller om det bara är att kroppen behöver olika mängd energi?

Nu är det i alla fall måndag och måndagar har jag oftast inga grejer/möten inplanerade. Ska fixa naglarna på lunchen men annars har jag bara jobb hemifrån. Så skönt att starta veckan så! Blir alltid så slut efter helgerna nu när man gör mycket, och eftersom jag var igång förra veckan också var jag helt över. Min kille lämnade L imorse och jag sov ut till 09. Ska bli jätteskönt med en lite lugnare vecka och att hinna med allting.

Om en vecka är det dags för ultraljudet där jag kommer få mer information om min livmodertapp och om min moderkaka. Jag har en känsla av att min moderkaka flyttat på sig, får se om jag får rätt! Drömde i alla fall att jag fick en vaginal förlossning så får vi se. Hoppas! Älskade min förra förlossningsupplevelse men såklart går det inte att styra så att den här blir liknande. Kroppen gör vad kroppen vill. Känner mig oavsett väldigt lugn att allt blir bra. Vilken härlig känsla att få ha en harmoni i kroppen och inte fyllas av oro <3

Nu ska jag gå genom min lilla checklista här. Från och med nästa månad så kommer jag dra ner ännu mer på allt! Då är det 2 månader kvar och den sista tiden så kommer vila vara fokus. Väldigt glad att jag har mitt jobb där jag kan tacka nej till saker för att det ska lugna sig och tänka på magen. Har tackat nej till flera samarbeten som inte kändes rätt och jag får prioritera. Då ska jag börja boa rejält och fixa allt för bebis. Mys!

2 reaktioner på “GOD MORGON”

  • Jennie skriver:

    Men oj hur kan det redan vara 2 månader kvar bara!!! OMG!! Har ju gått så sjukt snabbt?!! Vilken härlig start på det nya året ni kommer få!!

  • Anna skriver:

    Om du gillar fun light så köp den med smak av mandarin. Smakar EXAKT som en clementin, förstår inte hur man kan få en smak att likna så mycket. Är besatt av den!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.