GRAVID 2 – VECKA 29

(Skulle postat detta i torsdags innan sjukdomarnas sjukdom åt upp min energi, skrev typ fem rader haha. Så postar några rader nu innan jag går in i v 31 på tors)

Hej gullisar! Imorse vaknade jag till v 30 i mina appar och det är ju helt sjukt!!! Allt efter 30 känns så mycket eller är det bara jag?

Magen: 35 cm bebis och 1.4 kg. Mycket lugnare vecka för magen med mindre ont och även lugn bebis.

Vi har vilat mycket under julen trots att vi var hos oss vilket jag tror var superbra!

Alex: Fick en bra vecka efter förra veckans turbulens! Hann fixa lite inför julen även fast det fick bli i snigeltempo 😉 Man får se allt som en bonus haha. Hann också hänga med lite vänner och göra lite mysiga sociala grejer som alltid är lite balsam för själen.

Jag bakade massa saker inför julen och då försvann alla mina cravings?! Så tråkigt! Åt dock mycket under hela julen när det liks fanns framför mig (typ mina snickerskakor, mmmm) men det värsta sockersuget verkar ha försvunnit såhär på slutet? Men det kan lika gärna komma tillbaka! Får ändå ge mina snickerskakor titeln som veckans craving.

Sorry för så sen uppdatering, men en positiv sak är att det snart är dags för en ny och då kommer jag uppdatera er lite om vad som hänt. Var bl a hos barnmorskan igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.