ETT GOTT NYTT

Gott nytt år fina vänner! Såhär firade jag in det haha. Invigde i alla fall bordet aka kulan. Minus att jag var sjuk och hängig måste jag verkligen säga att det var en av mina bästa nyår någonsin. Pga noll förväntningar, noll krav och noll ansträngning. Gud vad befriande det var. Vi körde alltså mjukisar. Vi hann även se en film, Angel has fallen, som jag gillade. Spännande! Energin tröt lite men vi spelade ändå ett sällskapsspel i soffan också och pussades på tolvslaget. Perfekt sätt att viga in nya året på!

Hur hade ni det? Jag hoppas ni hade det bra. Det verkar som att många körde samma sorts firande som oss i alla fall av mina meddelanden på Instagram. Faktiskt så är nyår den högtiden jag har minst bra feeling av. Känns typ aldrig som att det blir helt hundra? Nu med barn och hund kändes det så skönt att vara hemma. Nyår handlar mycket om alkohol och fyrverkerier som högtid och det är oftast ganska egoistiska firanden. Nej, faktiskt så hoppas jag att det kommer nya traditioner kring nyår. Vi tände ett tomtebloss för L och i år sov hon sig genom dom flesta fyrverkerierna så det var jätteskönt!

Börjar i alla fall bli lite människa av mig vilket är så skönt. Ska lägga mig och sova nu, men från att ha sovit hela dagarna till att orka vara uppe nästan hela så känner jag stor skillnad 🙂 Ville bara önska er en god fortsättning och en fin start på nya året. Puss på er <3

2 reaktioner på “ETT GOTT NYTT”

  • C skriver:

    Skönt! Vi körde på ungefär liknande nyårsfirande i år. Vår dotter har åkt på något virus och haft 40-41 graders feber i flera dagar dagar, så istället för att gå på fest, som vi först tänkt, så stannade vi hemma och tittade på film och myste 🙂 Jag tyckte det var jätteskönt! Vi somnade strax efter midnatt och klev upp kl 10 (!!) idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.