Jag äter väldigt sällan rött kött av olika anledningar, och jag kan räkna gångerna på en hand som jag gjort kött själv. Jag hade inte stora förhoppningar på det här men det blev så sjukt lyckat! Alla blev imponerade haha, är inte direkt känd för att vara köttexpert =) Såhär gjorde jag i alla fall:
500 g oxfilé
3 msk soja
1 msk hoisinsås
1 tsk socker
1 vitlöksklyfta
1 msk fisksås
Olja
Färsk koriander
Chiliflakes
Salt & Peppar
Strimla oxfilen och låt ligga i marinaden några h. Stek strimlorna väldigt snabbt på ganska hög värme. Servera med färsk koriander. Easy like a sunday morning kan man säga hehe 🙂 Får lite ångest att jag postar recept på kött om jag ska vara helt ärlig, men jag äter ju rätt blandat och vet att många andra gör det också så jag kommer dela med mig av allt.
2 reaktioner på “ASIATISK OXFILE MED KORIANDER – recept”