MONDAY ROUTINE

frukost-2

Såhär såg min frulle ut imorse haha! Beslutsångest deluxe =) Älskar måndagar. Börjar alltid lugnt och går genom veckan hemma. Idag ska jag också träna med Anders. Perfekt start på veckan. Är verkligen fylld av energi efter en lugn helg och redo för massa jobb. Har fått ok på några tester på nya produkter som tvättats. När man ska blanda färger måste man se till att det inte blir missfärgat och ibland gör det att jag behövt byta färger. Men nu verkar det gå bra. SÅ kul! Det är vårens produktion som jag är så sjukt taggad på.

Nu ska jag äta nåt snacks och fota ett kul samarbete som jag ska posta lite senare. Det rullar verkligen på med jobb just nu och jag har ett riktigt skönt flow. Har fått massa bra ideér på slutet och utvecklat grejer jag sitter med. Älskar älskar älskar mitt jobb så mycket och är så tacksam varje dag. Livet är bäst. Hoppas att ni har en grym start på veckan och är glada för livet. Man får vara glad att man får hänga med en måndag till i livet.

4 reaktioner på “MONDAY ROUTINE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.