PUSHING ME 

Såhär happy var jag inte igår haha! Förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår men mådde så jävla dåligt. Pallade inte sitta med datorn för mitt huvud dunkade. Jag tränade med Anders och den jäveln tvingade mig att köra cardio. Vi körde först tyngdlyftning med 3 lyft i minuten och resten vila, i 10 min. Sista seten var fan riktigt jobbiga att få upp. Efter det, nä, då skulle jag köra assault bike!!! Har ni kört det? Vidrigaste som finns. Jag körde 1 minuts(!!!!!) intervaller fyra gånger. Kom upp i 600 watt vilket är sjukt eftersom mitt flås är sämst, Tog ut mig helt, försökte hålla mig från att spy i 40 min och fick frossa, lyckades, men sen mådde jag sämst hela kvällen.

Anders din jävel- aldrig mer cardio! Jag är ju sämst på att inte ge 110% när nån skriker på mig så pushade mig själv lite väl mycket.. Första gången jag och Anders tränade för några år sedan började jag se stjärnor och spydde. Efter det har det varit lugnt men igår kände jag samma. Nästa gång hoppas jag på ett riktigt soft pass med lyft och max 5 reps hehe. Nu mår jag i alla fall bra och idag ska jag träna igen =) Tog inga bilder igår så ni får några bilder där jag inte är röd som en gris istället. Haha! Vi hörs  sen babes. Puss

I was not this happyyesterday haha! Sorry for not updating more yesterday but felt so fucking bad. I couldn’t sit with my computer for my head throbbed. I trained with Anders and the bastard forced me to do cardio. We first did weightlifting with 3 lifts per minute and rest the rest, 10 minutes. Last reps were really tough to get up. After that, well, then I had to hit the assault bike !!! Have you tried it? Foulest available. I ran 1 minute (!!!!!) intervals four times. Got up to 600 watts, which is sick because my shape are the worst, took me out completely, tried to keep me from vomiting in 40 minutes, managed to, but then I felt sick all evening.

Anders you bastard- never cardio again! I’m the worst at not giving 110% when somebody yells at me, pushed myself a bit too much .. The first time Anders and I trained a few years ago I started to see stars and vomited. After that, it was ok but yesterday I felt the same. Next time I hope for a real chill workout with weightlifting and maximum 5 reps hehe. Now I feel in any case well and today I’ll train again =) Took no pictures yesterday so you have some pictures where I’m not red like a pig instead. Haha! TTL babes. Kiss

3 reaktioner på “PUSHING ME ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.