PINK DIAMOND-box

(Post in collaboration with GLOSSYBOX)

glossybox

Get to the campaign – HERE 

Hello babes! Lagom till julklappstips gör jag ett samarbete med Glossybox. Dom har 5-års jubileum nu och firar med den här fina rosa och guldiga Pink Diamond-boxen. Den här boxen hyllar starka kvinnor och frontas av grymma Kenza! Älskar ju allt som har med GIRL POWER att göra så älskar denna box som ni kanske förstår.

Om ni vill ge bort boxen i julklapp (eller till er själva i julklapp hehe) så beställ innan den 12 dec, kostar 139:- och man får med 5 skönhetsprodukter värde 450:-. Kul om man vill prova nya skönhetsprodukter både för en själv eller att ge bort till nån man inte vet vad man ska köpa till! <3 Visst är den fin?

Hello babes! Just in time for Christmas gifts I do a collaboration with Glossybox. They have their 5-year anniversary now and celebrate with this great pink and golden Pink Diamond box. This box celebrates strong women and is fronted by the awesome Kenza! Love everything related to GIRL POWER so I love this box as you might imagine.

If you want to give away the box for Christmas (or to yourself hehe) order before Dec 12, costs 139 SEK and you’ll get 5 beauty products value 450: -. Fun if you want to try new beauty products both for yourself or to give away to someone you do not know what to buy for! <3

glossybox-2

7 reaktioner på “PINK DIAMOND-box”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.