HAMSTRINGS IN THE MAKING

hamstring-curl-2
hamstring-curl

Ad: Free shipping until x-mas on bringsportswear.com (!!!)

Helloooo darlings! Lite sent inlägg idag pga suttit med BSW jobb hela dagen =)  Men här är det i alla fall. Igår körde jag denna övning för hamstrings. Bränner skönt. En favorit sen länge. Det går även att köra med ett ben om det blir för lätt med två. Jag brukar köra 10 st reps och avsluta med 5 superlångsamma. Sjukaste övningen. Var dock lite trött när vi fotade hahaha!

Ikväll ska jag på middag med min fina vän Jill som jag inte träffat på hundra år typ <3  Vi ska käka på Supper. Inte käkat där sedan i somras så ser framemot det mycket. Älskar deras mat. Dom har även den enda drinken jag dör för där, så kanske blir en liten drink med! Lill-lördag typ.

Är på så bra humör. Det börjar gå framåt för BSW efter den största uppförsbacken med uppstart. Vill att det ska fortsätta växa i samma takt och att jag kan förverkliga några drömmar med det – delmål till stora mål!  DRÖMjobbet verkligen. Så himla glad att jag startade igång den karusellen. Haha låter typ äckligt glad men jag är det. Nästan irriterande hahaaa. Men jag har haft ett väldigt stressigt och tufft år 2016 och det börjar kännas lättare och lättare med allt. Verkligen skön känsla. Well, nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa klart det sista av den här arbetsdagen.. Hörs sen babes. Puss

Helloooo darlings! A little late posting today because I’ve been working with BSW job all day =) But here it is anyway. Yesterday I did this exercise for the hamstrings. Burns good.  A favorite since long time. It can also be done with one leg if it becomes too easy with two. I usually do 10 reps and finish with 5 super slow reps. Sickest exercise. Was a little tired when we shot though hahaha!

Tonight I’m going to dinner with my good friend Jill who I have not seen in a century <3 We’re going to Supper. Not been there since last summer so looking forward to it very much. Love their food. They  also have the only drink I like there, so might be a little drink with the food! 

Im in such a good mood. It starts to move forward with BSW after the biggest uphill start-up. Want it to continue to grow at the same pace and that will make me reach some of my dreams with it – milestones to big goals! Dream job really. So very happy I started off the carousel. Haha sounds kind disgustingly happy but I am. Annoyingly hahaaa. But I’ve had a very stressful and difficult year 2016, and it starts to feel easier and easier with everything. Really nice feeling. Well, now I’ll jump into the shower and then fix the last of this working day..  Talk to you later babes. Kiss

3 reaktioner på “HAMSTRINGS IN THE MAKING”

  • M skriver:

    Tycker det är så häftigt och inspirerande att du startat och att det går bra för BSW, så det ska du absolut vara glad för :Djag håller själv på att starta företag men tycker det är så svårt att hitta en fabrik som passar, hur lång tid tog det för dig? Har du några tips om att hitta rätt? 🙂 kram!

    • Alexandra Bring skriver:

      Tack fina <3 jag drog i alla trådar jag hade. Jag har själv utgått från fabriker som jobbar med större varumärken för det känns säkrare! Kommer åka en runda snart och hitta nya fabriker 🙂 tips är att gå på textil och klädmässor runt om i världen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.