THIGH BOOTS

alexandra-bring-host-4

Ad link: get them – HERE

Fått så många frågor om mina platta over knees! Så skönt med stövlar på hösten och vintern =) Helst om man vill ha kjol eller klänning och inte vill frysa sönder haha!!! Sov ganska dåligt inatt, vaknade av att jag hade så sjukt ont i armen? Var tvungen att sätta mig och trycka ut den, det strålade som fan från armbågen. Knäppt! Aja, kan räta ut den nu i alla fall men det känns fortfarande knäppt.

Har haft en jättekul helg men inte så mycket sömn. Vet inte när min sömn nånsin ska bli bra haha?? Känns som jag alltid sover dåligt! Jag är dock pigg ändå tack vare solen =) Har också kommit på en ny företagsidé tillsammans med en likasinnad person, haha! Älskar spontana ideér, så nu är det bara att ta det från tanke till verklighet. Whoop! 🙂

I recieved a lot of questions about my flat over knees! So nice with over knee boots on the winter and fall =) I slept very bad last night, my elbow started hurting a lot?

I had a great weekend but not too much sleep. I don’t really know when my sleep will get better haha?? It feels like I always sleep bad! The sun does it magic though =) I also came up with a new business idea this weekend haha! I love spontaneous ideas, now we just have to take it from idea to reality. Whoop! 🙂

12 reaktioner på “THIGH BOOTS”

 • Sarah skriver:

  Jag har också ett par over knees boots, så himla sköna och snygga! Lite synd att moccan dock inte är vattentät :/

 • Tilda skriver:

  Hej! Måste bara fråga om dina sömnrutiner för jag har lagt märke till att det är lite upp och ner med dem. Det är ju ganska enkelt att säga att det bara är att sova, men det vet vi ju alla att det inte är tyvärr. Försök stressa ner lite ibland och sätt ett alarm då du måste sova så kanske du slipper sova dåligt om det blir en rutin liksom. Ha det bra!

 • Zeina skriver:

  Hej finaste Alexandra !
  Vill beställa dom stövlarna men vet inte om jag ska välja 39 eller 40.. brukar ha 39. Så min fråga är , är dom normala i storleken eller är dom små? Tacksam för svar! Mvh…Zeina

 • Felicia skriver:

  Hej!
  Jag vill först säga att jag älskar din blogg, youtubekanal o din insta! Kollar hela tiden om du uppdaterat haha.

  Har frågor om femimals produkter… Är laktosintolerant och undrar hur de fungerar för mig.

  Kramisar

 • mimmistavlor skriver:

  Hur är dom i storleken? Har funderat på att köpa dem tidigare, såå himla fina!

 • Emma skriver:

  Hej!
  Tänkte bara fråga om military green mesh tightsen och grey melange mesh tightsen är svetttåliga? 😉 Syns det om man svettas i dem alltså att det blir mörkare färg? Dom är så grymt snygga!! Så jag är väldigt sugen på att beställa! 😀 Du gör ett grymt jobb!

 • Lovisa skriver:

  Hej! Kan du inte lägga ut en länk till dina tränings spotify listor? Behöver ny pepp musik! Tack <3

 • vit blandare skriver:

  Riktigt snygga skor! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.