PARIIII

En liten TBT till Paris i våras! Längesen jag längtade så mycket efter nåt. Några dagars semester med en av mina bästa vänner. Oftast har jag massa jobb när jag reser, men inte denna gång 🙂 om ni har lite sköna resturangtips så är det alltid välkommet. Vackraste staden jag vet! 

Idag har jag varit på kontoret hela dagen. Är så trött så ville bara hem. Drack tre koppar kaffe så nu har jag lite låtsasenergi. Ska möta upp min syster som äntligen är tillbaka. Loki blev helt överlycklig idag när Erik (min syrras kille) kom in på kontoret. Det är hans favorit! Han ska få hänga med honom i helgen, det blir roligt för dom båda haha! Håller på fixa klart i lägenheten också. Ska beställa tavlor ikväll och sen när jag är hem från resandet ska jag faktiskt sälja lilla pärlan. Känner att jag vill ha nåt nytt och förhoppningsvis göra ett kap som jag kan fixa i ordning, sånt som jag tycker är kul haha! Älskar projekt alltså. Har i alla fall fixat lite här hemma. Ska visa när allt är klart. Puss hörs sen ikväll! 

4 reaktioner på “PARIIII”

 • Men åh så fina bilder! Och vad härligt med riktigt semester! 🙂

  ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 89kg so far, ner till 70kg ska jag!) men även om sorg efter att ha förlorat pappa och vän, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. ὤ Kram!

 • Hanna skriver:

  Kontakta Christian Karatas på Erik Olsson fastighetsförmedling! Toppen mäklare! 0768767595

 • Sofia skriver:

  Kan du inte berätta mer om dina bostadsprojekt/investeringar? Vad ska man kolla efter när man köper ett renoveringsobjekt, vad ska man tänka på, vilka saker är värda att lägga mer pengar på osv. Hade varit kul att se mer av det!

 • bulesky skriver:

  I love all of these outfits! You look amazing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.