RUNYON

runyon-canyon
runyon-canyon-6
runyon-canyon-2
runyon-canyon-3
runyon-canyon-4
runyon-canyon-5

Grey Biker Tights – HERE (in collab with Bring Sportswear)

Här kommer en liten bildbomb från Runyon Canyon. Älskar fan att hajka! Mysigt både på morgonen, dagen och vid solnedgången. Olika typer av mysigt haha. Skulle lätt gå varje dag om jag bodde här =) Är sån befrielse att kunna köra lite cardio utan att få ångest nu när jag har lite extra kilon jämfört med vad jag brukar ha. Hade dock förmodligen blivit som vanligt igen om jag körde varje dag.. Struggle haha! Nä men älskar att röra på mig så det är riktigt skönt.

Är lite förkyld fortfarande så chillar med gymträningen, om det känns bättre imorgon ska jag köra överkropp. Hoppas! Vi kör värsta myskvällen andra dagen i rad så jag vilar mig i form minst sagt. Älskar att chilla nu haha! Blir nog soffan varje kväll när jag kommer hem. Längtar lite och det är ju himla bra det.. Nu ska jag börja redigera en video innan jag ska joina Hannah och sova. Hörs senare idag för er, och imorgon för mig. Puss

Here is a picture bomb from Runyon Canyon. Love to hike! It’s nice both in the morning, the day and at sunset. Various kinds of nice haha. I would easily go every day if I lived here =) It’s such a relief to be able to do a little cardio without getting anxiety now that I have some extra kilos compared to what I usually have. However, I had probably became normal again if I ran every day.. The struggle haha! Nah but love to move so it’s really nice.

I am still having a bit of a cold so I am taking it easy with the gym training. If it feels better tomorrow I’ll do a upper body workout. I hope so! We have a stay at home night second day in a row so I feel like resting me in shape. I love to chill out now haha! I will probably do that every night when I come home. I am longing bit for it and it’s good.. Now I will start editing a video before I’ll join Hannah to sleep. Talk to you later. Kiss

8 reaktioner på “RUNYON”

 • Karina skriver:

  Väldigt stora och fina bilder! Förstår inte hur stora bloggare börjat posta små otydliga bilder för att sajten ska gå snabbare. Man vill ju se stora och tydliga bilder annars kan man ju titta in instagram =) Så väldigt bra blogg!

 • Bella skriver:

  Hej!
  Kan du rekommendera några bootcamps som är bra i Sthlm!
  Mvh

 • Elin skriver:

  är inte alla sätt att röra sig bra, att göra det man tycker är kul härligt och mysigt, oavsett hur det får kroppen att se ut? Är inte det något att förmedla och förstärka?

  • Alexandra Bring skriver:

   Absolut alltid bra att röra på sig, men om man gör av med mer kalorier än man kan lyckas få i sig och blir underviktig är det inte så hälsosamt! Kram

 • Johanna skriver:

  Vad härligt det ser ut!! 😀 kul att få ”hänga med” lite under din resa. NJUUUT 😀

 • Sandra Serafia skriver:

  Men gud så fin utsikt!! Hade verkligen älskar att vandra där jag med, så varmt och så vackert!! Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.