VLOG: VENICE

HAHA asså jag blir fan bara sämre och sämre på att filma? Aja, att vara kreativ och perfektionist har väl aldrig varit något i mina kanaler så ni är ju vana haha!! Alla är så sjukt duktiga på sånt men jag saknar fan feeling helt o hållet. Typ skulle filma sådär fint i bilen, så slutar det med att hela jävla filmen hackar och man ser reflektioner i rutan och en del av instrumentbrädan hahaha jaja. En blandning mellan obrydd och tight med tid tror jag 😉 I alla fall så var vi några timmar vid stranden, jag gillar fan inte Venice så mycket om jag ska vara ärlig. Massa knarkare som går efter en, sjukt obehagligt. Nu var jag iofs bara nere vid stranden typ så ska inte döma ut det helt! Men hoppar den stranden i fortsättningen.

Nu ska jag ut och jaga Halloween-dräkt. Det verkar som det blir det ikväll. Jag har seriöst inte gjort nåt än att jobba och träna och sola lite (och ätit massor) sen förra helgen, så det är väl dags att leva lajf när man är här i LA hehe 😉 Är så trött på nattliv, vill bara ta det lugnt egentligen men det blir nog kul ikväll. Nu ska vi ut på jakt! Puss

HAHA wait do I get worse and worse on filming? Weeeell, to be creative and a perfectionist has never been something in my channel so you’re hopefully used to it haha!! Everyone is so good at stuff like that but I have no feeling it all. A mix between not caring enough and a tight schedule, I think 😉 Anyway, we were a few hours at the beach, I do not like Venice that much to be honest. Junkies who go after you, so uncomfortable. Now I was just down at the beach so, I should not judge it completely! But I will skip that beach in the future.

Now I’m going hunting a Halloween costume. It seems that it will be a party tonight. I seriously haven’t done anything but work and train and sunbathe a little (and eaten a lot) since last weekend, so I guess its time to live life when I am are here in LA hehe;) I’m so tired of nightlife, just want to relax but it’s probably gonna be fun tonight. Now we’re off! Kiss

6 reaktioner på “VLOG: VENICE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.