VLOG: RUNYON CANYON

Här kommer en video från igår när vi hajkade och gick på Axis! =) Hur fint är det inte?! Varit på exakt samma spot för några år sedan, det var dock heat record då och jag fick värmeslag, trodde seriöst att jag skulle dö haha. Igår var det lite jobbigt men mest nice. Tror vi ska hajka ikväll igen fast i solnedgången. Ser jättemycket framemot det, magiskt fint!

Here’s a video from yesterdays hike and Axis show =) How nice is it? I was at the exact same spot a couple of years ago, it was heat record that day and I almost died of the heat haha. Yesterday was a bit heavy but mostly nice. I think we will go hiking again tonight but in the sunset. I look forward to it so much! 

6 reaktioner på “VLOG: RUNYON CANYON”

 • Therese skriver:

  Åh, vilka flashbacks! Jag hade också en nära döden-upplevelse där för några år sedan… Över 40 grader varmt + för lite vatten = jättedålig kombo. Speciellt om man samtidigt har något virus som satt sig på halsen. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, var antagligen inte långt från kollaps, så jag förstår precis vad du menar… Väldigt fint är det iaf haha.

 • Erika skriver:

  Ser så härligt ut!! Tänkte höra vad du har fär storlek på den beigea nellybikinin som du la upp på insta idag? 🙂 så fin! Men så svårt med storlek.

 • glammamman.se skriver:

  Inspirerande! 🙂

 • Aaron skriver:

  I love hiking, but I wouldn’t last long in high heat, haha, that’s what I love about the cooler autumn weather now, when I run or hike or just walk, I have so much more energy. I like the look of the breakfast you made too. Hope you’re doing well and sleep well now and feel great tomorrow. Enjoy your day and vacation dear Alex, love.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.