FAV AT THE MOMENT

breakfast-2

God morgon fina ni! Det här är för tillfället min nya addiction. Äter det till frulle varje dag 😉 Macka med två kokta ägg, granatäpple, chili flakes, salt & peppar. Äpple- och kanelgröt med jordgubbar i. MUUMS! Har dock slut på granatäpple för åt upp alla igår haha. Det är så gott, älskar att det går att köpa färdigskalat här. Tycker aldrig det är värt att skala dom så äter det inte så mycket i Sverige. Vet att det finns frysta men dom var jätteäckliga. Någon som vet om man kan köpa nånstans i Stockholm? Jaja, nu ska jag sätta mig och bocka av en hög med jobb, vi hörs sen <3

Good morning babes! This is currently my new addiction. I have it for breakfast every day 😉 A sandwich with two boiled eggs, pomegranate, chili flakes, salt & pepper. Apple and cinnamon porridge with strawberries. YUM! Today I am out of pomegranate, I had all of  them yesterday haha. It is so good, love that you can buy them pre-peeled here. Well, now I’ll sit down and get done with a lot of work, talk to you later <3

9 reaktioner på “FAV AT THE MOMENT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.