ADDICTIONS

venice-2
venice

God morgon fina  ni! Min nya addiction är helt klart pocherat ägg i alla former haha. Jag äter Eggs benedict utan skinka överallt där jag kan, jag äter avokadomackor med pocherat ägg och ja, väljer allt jag kan med pocherat ägg haha. Jag får alltid hang-up på saker så äter jag sönder det varje tillfälle som ges. Granatäpple är min andra grej just nu eftersom det är så skönt att köpa färdigskalat. Men fått tips hur jag ska skala sen så får testa när jag kommer hem 😉

Längtar verkligen efter min lägenhet.. Fortfarande i valet och kvalet om jag ska sälja den eller inte. Tycker det är så kul med ny lägenhet men det är ju också sjukt jobbigt med flytt haha. Well, vi får se! Hemlängtan börjar spåra ur nu i alla fall, men flyger hem om några dagar så ändå glad att jag börjat längta och inte har ångest för att åka hem som jag brukar ha haha. Hur hemsk är hösten o kylan, kommer jag ångra mig?

Good morning babes! My new addiction is poached eggs in all forms haha. I have Eggs Benedict without ham wherever I can, I eat avocado sandwiches with poached egg and yes, choosing everything I can with poached eggs haha. I always get a hang-up on things and I eat it as soon as I get an opportunity. Pomegranate is my second thing right now because it’s so nice to buy pre-peeled. But I got good advices on how to scale them, so I must try it when I get home;)

I really long for my apartment .. Still haven’t decided whether I should sell it or not. I think it’s so much fun with new apartments but it’s also a lot of work. Well, we’ll see! I am starting to feel very homesick now anyway, but since I am flying home in a few days I am happy that I started to feel like I wanna go home and not feel anxious as I usually do haha. 

4 reaktioner på “ADDICTIONS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.