#BYBANGS

Nu har Bangs en egen YouTube-kanal #ByBangs =) Jag fick gästspela lite när jag var hos Marre sist! Dom är så brutalt duktiga och underbara människor på salongen <3 Jag längtar tills jag ska till Marre när jag kommer hem, mitt hår blir så himla blekt i solen och börjar vara gulblond igen haha! Kycklingen typ. Nej men älskar kalla toner och mitt ansikte kommer fram mycket mer. Känner mig alltid så fin när jag är klar där!

Idag sitter jag inne och jobbar ikapp med massa admin. Det är roligare och bättre för mina kanaler när jag reser för det finns mycket roligt att dela med mig av, men ”datordelen” blir lite lidande. Men  – när jag kommer hem så kommer jag flytta in på kontoret typ så jag får passa på att njuta av den här delen haha. Det är dock dåligt väder idag så kan med gott samvete jobba ikapp lite 😉

Bangs has now their own YouTube channel #ByBangs =) I did a guest appearance when I was at Marre the last time! They are so brutally talented and wonderful people at the salon <3 I can not wait until I’m going to Marre when I come home, my hair gets so bleached by the sun and begins to be yellow again haha! The chicken. No, but I love the cold tones and my face appears much better when I am more cold. I always feel so good when I’m done there!

Today I am inside and working with lot of admin. It is more fun and better for my channels when I travel because there is a lot of fun things to share with you, but my ”computer part” of the work becomes suffering. But – when I come home, I will hang out at the office a loooooot, so I better enjoy this part haha. However, it’s bad weather today, so I won’t have to feel bad that I work up a bit 😉

2 reaktioner på “#BYBANGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.