HOME 


Såhär har min eftermiddag sett ut 🙂 Har börjat fixa hemma äntligen. Ska visa allt sen när det är klart. Imorgon blir det lite mer inredning och grönt att inhandla! Har i alla fall ramat in alla mina nya tavlor idag och köpt två eucalyptus-blommor. 

Jag har bestämt att jag ska fixa klart lägenheten som att jag ska sälja den, men troligtvis kommer jag bo kvar. Börjar bli så kär i den nu när det börjar bli hemtrevligt :)! Mitt hem är verkligen min trygga zon och jag hatar när det är kaos. Det stressar mig mycket. Jag är så glad att jag lyckats jobba mig uppåt i Stockholms bostadsmarknad sen jag flyttade hit, vilket inte är helt enkelt. Nu blir det tacos och fredagsmys som typ 50% av Sverige. Vi hörs imorgon mina fina <3 Kärlek! 

12 reaktioner på “HOME ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.