ATT HITTA MOTIVATIONEN IGEN

alexandra-bring-124
alexandra-bring-127

(pics from 2015)

När jag saknar motivation helt finns det en person som kan få mig tillbaka till peppen! Det är Anders! Ni som hängt med här minns säkert honom, han har tränat mig senaste åren i perioder =) Vi körde igen i fredags och det kändes sååå roligt. Det blev ingen tyngdlyftning, bara lite rolig träning för att ge mig ny pepp till träningen. Han lovade att hjälpa mig att tycka träning är roligt igen haha. Eftersom jag inte har några mål just nu så kommer vi köra rolig träning och inte så mycket press på att öka vikterna hela tiden som jag förut ville. Även fast jag kan träning är det skönt när någon bara säger till en vad man ska göra och bidrar med positiv energi. Det var exakt det jag behövde nu! =)

Nu är jag riktigt peppad och har bockat av mina pass för den här veckan. Jag kommer dela med mig av min träning här och mina 3 veckopass om ni vill, tänkte att det kanske är någon annan som behöver hjälp att komma igång? Isåfall gör vi det här tillsammans!!!! <3 I fredags körde vi i alla fall lite rörlighet & stabilitetsövningar, sedan avslutade vi passet med superset av 5 halvtunga marklyft och 10 st step-ups/ben med stång x 4! Känns i rumpan nu vill jag lova haha. Idag ska jag hänga med Mimmi som kommer hit för o käka. Så mysigt! Jag tänkte också spela in del 1 på min Q/A. Vi hörs sen!

When I feel lack of motivation, there is one person who can get me back to it! It is Anders! If u been with me the last years you probably remember him, he has trained me in the past few years for periods =) We did it again last Friday and it felt sooo good. There was no weightlifting, just a little fun workout to give me new motivation to workout. He promised to help me get back to feel that exercise is fun again haha. Since I do not have any goals now we will just do fun workouts and not so much pressure on increasing the weights all the time as I did before. Even though I can exercise by myself it’s nice when someone just tells you what to do and helps with positive energy. It was exactly what I needed now! =)

Now I’m really excited and have done all my workouts for this week. I can share my training here and my three weekly workouts if you want too, thinking that maybe it’s someone else who needs help getting started? In that case, we do this together !!!! <3 This Friday we did a little mobility and stability exercises, then we ended the session with a superset of five half heavy deadlifts and 10 st step-ups / leg with a barbell x 4! Feels in my butt now I can promise you haha. Today I  will hangout with my friend Mimmi. So cozy! I also thought the record part 1 of my Q / A. See you later!

7 reaktioner på “ATT HITTA MOTIVATIONEN IGEN”

 • ania skriver:

  Hi Alex,
  It would be great if you post your workouts here to share with us. Thank you 🙂

 • Simone skriver:

  Hej Alexandra! Det skulle vara jätte kul om du berättar hur länge du tränar och hur ofta, dvs hur många gånger i veckan! Sen vad du äter är också kul att få ta del av!
  <33

 • Men vad härligt med någon som peppar lite! 😀

  ​/ På min blogg skriver jag främst om min viktnedgång (från 108 till 84kg so far, ner till 70-75kg ska jag!) men även om sorgbearbetning, mediastudier och våren som jag ska spendera i Aussie! Kika gärna in. 🙂 Kram!

 • Malin skriver:

  Jaa jättekul om du delar med dig av dina pass för jag försöker precis som dig hitta tillbaka till att tycka det är kul, jättesvårt nu under hösten att äta hälsosamt och äter jag dåligt skiter jag i att träna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.