VEGANBURGARE – recept by IDA WARG

veganburgare-2
veganburgare-3
veganburgare-4
veganburgare

Förra veckan var jag hemma hos Ida och fick äta lite veganmat haha! Vi lagade veganburgare med ”ost” och ”ketchup”. Alla recept hittar ni i Idas inlägg HÄR. Men såhär gjorde man burgarna i alla fall, jag tyckte att dom blev asgoda =) Receptet är snott helt och hållet från Ida:

INGREDIENSER VEGANBURGARE:
1 paket kokta linser
1 paprika
2 dl kokad sötpotatis
1/2 gul lök
Färsk koriander
1/2 pressad citron
Salt, peppar, paprikapulver
1,5-2 dl havregryn

Gör så här: Mixa ihop allt utom havregrynen. När allt är mixat, lägg ner havregrynen och mixa lite till. Blir det för blött så addera mer havregryn. Forma till biffar och stek på låg värme i lite kokosolja.

Nästa recept blir en soppa vi ska testa. Kul! Har börjat laga mycket mer mat och det är så himla roligt =) I helgen ska jag göra tapas för några vänner. Vill ni se mer recept här på bloggen? Jag blandar lite onyttigt, nyttigt, vanlig mat, sötsaker och vegetarian/vegan i min kost så det blir en liten mix av allt jag tycker är gott haha!! Let me know! Puss

4 reaktioner på “VEGANBURGARE – recept by IDA WARG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.