MONDAY MORNING


God morgon från en nyduschad Loki =) Inte jättenöjd haha! Trodde att hundar skulle gilla vatten, men Loki hatar att bli blöt. När vi är ute och går i slasket vägrar han gå i vattenpölarna haha! Han är så himla mysig på morgonen. Lyckan av att vakna bredvid är obeskrivlig. 

Att adoptera honom från Hundstallet är det bästa jag har gjort. Det har varit väldigt jobbigt, också. Det tog väldigt lång tid för Loki att bli rumsren (98% rumsren nu) och han är riktigt vild. Men nu är han snart 1 år gammal och lyssnar, förstår mig och lyder. Han har lärt sig att gå fot och superduktig på inkallning. För några månader sedan trodde jag aldrig att det skulle ske haha! Det här dryga halvåret tillsammans har gett mig en bästa vän och kärleken jag känner för honom är helt obeskrivlig. Det är så himla skönt att han blivit så duktig. Det har lätt varit en av de svåraste utmaningarna jag haft, att tygla det lilla monstret 😉 Såklart finns det mer att jobba på men det börjar bli väldigt enkelt att ha honom och nu tillför han bara kärlek! <3 Jag är jätteglad att jag valde att adoptera och hjälpa Loki att få ett kärleksfullt hem efter allt han gått genom. 

2 reaktioner på “MONDAY MORNING”

 • Monika skriver:

  Hej
  Vad fin Loki är…har just också skaffat hund och det är verkligen så mycket glädje med djur…dock är det otroligt mycket jobb men det är helt klart värt det.
  Hur funkar det med dina katter? Har du dem fortfarande?
  Kram Monika

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag vet! Galet mycket jobb men 100 gånger kärlek. Dom bor inte med mig längre, även fast det funkade bra. Loki stannade och dom flyttade med mitt ex. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.