Weekly session – 1! 

Sorry for the extremely bad pictures hehe <3 I blame it on the 110% focus! 

Det här är alltså printscreens från min mobil, tror det är dom sämsta bilderna hittills? Rekord i att vara o-bloggig! MEN ville lägga ut nåt från passet ändå så, hoppas ni kan ha överseende hehe. Igår har jag nämligen tagit i, mycket! Tränade med Anders och vi körde först stabilitetsövningar (höften, får snart bli bra hoppas jag efter 1.5 år av kaos), sedan körde vi lite tyngdlyftning, vi körde powercleans och supersettade det med spänsthopp på en box. Efter det blev det bockböj som på bilden, eftersom jag inte kan gå under 90 grader pga min höft så körde vi toucha bänken. Kul övning och variation! Skönt att få köra med lite vikt igen. Avslutade passet med baksida axlar (”omvända flyes” med vikter + med gummiband).

Det är svårt att förklara våra pass eftersom det är övningar jag inte brukar köra oftast, och inte samma upplägg. Men hoppas ni kan få lite inspo ändå 🙂 Det var i alla fall SJUKT roligt pass och jag är så jävla glad och peppad! Nästa pass blir imorgon. Har ni tränat nåt/ska ni? <3

This is print screens from my mobile, I think it’s the worst pictures so far? Records in being a bad blogger! But I wanted to put out something from the session anyway so, I hope you can overlook this hehe. Yesterday I had to lift, finally! I worked out with Anders and we first did stability exercises (for my hip, will soon be good, I hope after 1.5 years of chaos), then we did a little weightlifting, we did powercleans and super set it with jumps on a box. After that there was squats with a bench as on the picture, because I can not go below 90 degrees because of my hip I did it and touched the bench instead. Fun exercise and nice variety! Also nice to do it with some weight again.We  ended the workout with back of shoulders ( ”reverse flyes” with weights + with a rubber band).

It is difficult to explain our workouts because there are exercises I usually do not do, and not the same approach. But I hope you can get some inspo anyway 🙂 It was in any case SO fun to workout and I’m so damn happy and motivated! The next workout for me will be tomorrow. Have you been doing any workouts / will you? <3

9 reaktioner på “Weekly session – 1! ”

 • Agata skriver:

  Kul med bra pass! Inte lätt att förstå hur eran träning ser ut eftersom det är rätt många ord som inte säger mig så mycket. Men du kanske kan filma hur ni gör i tyngdlyftning nästa gång?
  Jag brukar annars youtuba när du skriver hur du tränar och Hannahs (fashionablefit). Senast körde igår! 🙂

 • Sara skriver:

  The picture was enough to send us the idea of a workout which i ll be using cause of my Hips and back. We r happy to see u mixing things that we wil benefit one Way or another

 • Sara skriver:

  My family name is not skriver. That came by mistake. Peace and love

 • Julia skriver:

  Vilka typer av stabilitetsövningar gör du, skulle vara kul att även se lite sådant 🙂

 • Marianthi skriver:

  could you please please tell what the stability exercises for the hip are?????????? I too am suffering from a bad hip and it has seriously affected my training. Thanks Alexandra, I would really really appreciate your answer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.