SOME LIFTING


Heeej! Såhär såg det ut innan idag när jag tränade med Anders. Idag fokuserade vi på stabilitetsövningar för min höft och skolios. Ska ta med kameran och filma nästa gång! Han är så duktig på att komma med smarta övningar. 

Efter det körde vi lite utfallsteg bakåt och marklyft. Ett riktigt mördarpass för rumpan på ett roligt sätt. Jag har ju aldrig kunnat köra marklyft pga min knäppa rygg. Men so far so good! Körde 45 kg idag och det kändes lätt och bra. Jag ska öka successivt. Mitt långsiktiga mål är 100 kg. Det kommer gå snabbt nu några veckor sen kommer de stanna av och då får man fila på allt runtom. Men marklyft går jättebra för mig nu så det känns himla kul! Nu ligger jag i soffan helt mör och har ätit massa mat. Ska baka nu.  Ett recept som kommer upp här framöver. 

Nu ska jag fixa klart det sista innan det är dags för mig att ha jobbat klart för dagen. Har en helt galen vecka framför mig med galet mycket jobb och happenings. 

4 reaktioner på “SOME LIFTING”

 • Daniela skriver:

  Hej världens bästa! Jag har en SUPERVIKTIG fråga haha, jag är i New York och vill så gärna pröva såna där Cinnabons du pratat om. Men när jag googlar hittar jag det bara på ställen som är rätt off och man måste åka länge till, vet du om de finns centralt?? Som typ vid Times Square eller liknande, på Manhattan i alla fall. Jättetacksam för svar! 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahahaa heeeej! Fan har aldrig käkaT cinnabons i NYC men deras hemsida skriver ju ut alla ställen, kolla den!!!

 • Nathalie skriver:

  Hej Alex, hur ser det ut för femimal kommer det fler produkter snart och kommer de som är slut i lager tillbaka snart? Kramar

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Nathalie! Jag jobbar inte lika mycket med femimal längre så har inte superbra koll. Jag har skrivit och frågat men ej fått svar ännu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.