HJÄRNSKAKNING?


Heeej babes! Fan den här lilla skrutten trillade ner från sängen igår med huvudet före. Han såg lite yr ut och var lite stressad igår och har spytt lite 🙁 Skulle avvakta men han verkar må bra nu! Man blir ju orolig. Han har även fått ett rött märke i pannan älsklingen. Mitt lilla hjärta.. Nu har vi precis klippt klorna och han ligger och sover i min famn. 

Jag och min syster ska laga middag åt pappa som är på besök. Det blir en laxpasta verkar det som! Så gott! Har börjat laga så mycket mat, vill bara dela med mig av allt gott haha. Ska försöka fixa lite nyttigare recept också. Nu har jag städat undan lite. Pappa har inte varit hemma hos mig sen det var renoveringskaos så det blir kul. Han har aldrig träffat Loki heller sjukt nog! Vi åker ju hem till Umeå över jul men det blir mysigt att ha lite familjehäng ikväll. Emma kommer också förbi men hon är typ familj. Nu ska jag och Vic gå och handla! <3 

4 reaktioner på “HJÄRNSKAKNING?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.