APARTMENT THINGS

Hej babes! Ledsen för sen uppdatering. Haft en helt galen dag, först jobbrace, sen plåta lite BSW med min syrra och sen direkt till IKEA för att inhandla listen jag tappat bort (HAHA fortfarande sjukt hur fan jag lyckas tappa bort en hel list??) och köpte även nya blommor. Fina va? Om ni undrar över gosedjuren så är inte min viktuppgång att jag är på smällen, haha, det är till Loki! Han älskar stora gosedjur som han kan slänga runt med. Han mår helt bra i alla fall!

Såhär blev det med mina nya tavlor som alla är från Desenio! Älskar det! Älskar att jag bor ensam och kan ha massa rosa haha. Älskar rosa och det suger att många killar inte gör det. Min soffa är lite mörbultad efter att jag tvättade klädseln. Måste försöka pressa ut den i kanterna eller sitta i den mer. Tyvärr så hinner jag typ aldrig sitta ner i den men när jag gör det så pressar jag ner mig allt jag kan hehe.

Här är nya kakke (kaktus) och en buske. Funderar på byta plats på dom, vi får se! Väntar på svar från hantverkaren om att fästa listen (jag äger inte ens en borrmaskin så vågar inte ge mig in på det) så sen är allt klart här! Då ska jag faktiskt boka en fotografering av lägenheten. Även fast jag älskar den och ännu mer nu när den är klar, känner jag att jag vill starta på nytt med något! Jag mår jättebra nu men har gråtit en miljard tårar i den här lägenheten och jag känner bara att jag vill starta på en helt ny kula med mitt happy life =) Vi får se vad det blir sen, men är riktigt sugen på att renovera en lägenhet. Kommer förmodligen ångra det grovt men det är så nice att få exakt som man vill.

Resten av dagen går åt att svara på provkommentarer och gå genom alla looks för 2017. Det är helt sjukt galet just nu som jag nämnde innan och vi håller även på att planera en kul grej. Om ni bor i Stockholm så tycker jag att ni ska komma förbi butiken på fredag 🙂 Är där mellan 12-18! Kommer berätta mer om det sen, men är ju sämst på hemlisar. Ska i alla fall sätta mig och beta av allt nu, brukar vanligtvis inte bli överdrivet stressad men just nu är det lite too much to handle – men det kommer inte bli lättare av att jag stressar upp mig! Nu dags att kötta vidare. Vi hörs imorgon mina fina <3

10 reaktioner på “APARTMENT THINGS”

 • Anna skriver:

  Om du tröttnat på stan så kan du flytta ut en liiiiten bit utanför och få en ordentlig nystart. 15 minuter med bil och 20 minuter med tåg in till stan.

  Här är en lägenhet i området där jag bor, och här skulle Loki kunna springa fritt ute om man bara satte lite tätare staket. Men det allra bästa med hela lägenheten är att man har en helt egen tvättstuga i lägenheten.(!) vet detta för jag bor i en likadan ?
  Och den a har legat ute ett tag så det går mer än säkert att komma med en ett skambud på denna.

  http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-edsangen-sollentuna-kommun-sormlandsvagen-8-10221797

  • Alexandra Bring skriver:

   Men vad söt du är som skickar mig tips 😀 Jag ska försöka flytta ännu närmare kontoret så jag är lite tidseffektiv! Har lite dålig erfarenhet av pendel (jobbade i sollentuna förut) men det kanske blivit bättre nu 😀 Kram

   • Anna skriver:

    Haha nja..SL lyckades ju leverera pendeltågstrafik iaf under snöstormen, dock är det värre med busstrafiken här ute. Men har man tillgång till bil så är Sollentuna guld att bo i.

    Men jag förstår att du och med ditt yrke behöver bo med stor närhet till allt.
    Jag önskar dig lycka till med allt och boendejakten! Kram

 • Ava skriver:

  Hej Alexandra!

  Jag vänder mig till dig, eftersom du ”nyligen” har gått igenom ett break-up med din partner. Jag går igenom samma sak nu, en månad in är jag på nu, och ibland kan jag få sådana hemska panikkänslor som att jag inte kan leva utan honom. Jag kan uppleva en så morbid smärta att jag kan börja gråta vart jag än är. Jag kan ha bra stunder, då jag bara tänker på mig själv (vilket också är skönt!) och planerar in roliga saker med vänner, evenemang som jag sett framemot osv. Men vissa stunder, är det som att allt man har byggt upp för sig själv, bara rasar och där står man och saknar en person som man inte borde sakna. Jag vänder mig inte bara till dig eftersom du nyligen gått igenom ett break-up, men också utifrån det du har delat med dig till oss läsare, så verkar du ha blivit så stark och byggt upp dig själv så himla mycket på senaste tiden. För mig är du en förebild, en förebild av vad jag vill uppnå med mitt psyke och självförtroende. Men jag har en lång väg dit, och därför undrar jag ifall du har tips på HUR man skall ta sig igenom det här? Jag vill börja älska, respektera och ta hand om mig själv, men jag har alltid lyckats sätta mina förhållanden framför mig själv, vilket är väldigt destruktivt.

  Ursäkta för lång, jobbig och osammanhängande text. Du är bäst! <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Men söta du <3 Känner verkligen igen känslan du beskriver, och det är inte så det ska kännas! Du får bara försöka förklara för dig själv vad du är värd och inte nöja dig med att känna på något annat sätt än så. Tyvärr är det inte alltid lätt att tänka rationellt men - allt löser sig ju faktiskt med tiden. Jag har gått igenom så sjukt jobbiga saker i mitt liv och att tiden gör att allt bleknar är verkligen min tröst när allt känns hopplöst. Det som hjälpt mig mest i jobbiga tider är att omge mig av mina nära och kära, planera in roliga saker och ta hand om mig själv. Även fast vissa saker kan kännas ytliga- om det får dig att må bra och glömma en stund så låt dig göra det! Kom också ihåg att man oftast inte blir sämre behandlad än vad man tillåter sig, jag tänker ofta på det.. Att jag respekterar mig själv så mycket att ingen annan ska kunna få mig att känna mig otillräcklig. Men oroa dig inte, allt kommer att bli bra. Det blir det alltid <3

 • sara skriver:

  Kan du inte dela med dig av bilderna då, eller i alla fall ta egna på lägenheten nu när den är klar?! Så nyfiken på att se hela för du verkar ha det så himla fint!

 • Sara skriver:

  Tack för att du delar med dig, jag är med om något liknande som dig. Jag flyttade förra hösten men har haft mitt livs mest intensiva år och bara känner att jag skulle vilja starta om. Bara laddar krafter för en flytt, och blev motiverad nu när du tar tag i det 🙂 Lycka till med allt! Kram

 • Julia skriver:

  Hej Alexandra! Vart har du köpt dina fina soffa ifrån? Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.