HARD WORK WORK

In collaboration with Bring Sportswear!

bring-sportswear-alexandra-bring

Side-steps = one of my fav exercises!  30-75% on all products at Bringsportswear.com only tomorrow!

Heeeej raringar! Asså gud, fråga inte hur det går med min träning i veckan tack haha. Tränade med Anders i måndags men jag kommer inte hinna träna förän på söndag igen. Buhu! Aja, två pass är bättre än 0 pass. Imorgon har vi vår första stora kampanj någonsin på Bring Sportswear, vi kör BLACK FRIDAY och kommer ha helt galna priser, allt kommer ligga på 30-75% rabatt. Så ni får spana in imorgon! OM ni bor i Stockholm så kom förbi butiken på Birger Jarlsgatan 111. Vi har storlekar av många saker som är slut online i butiken nämligen (cropped top, striped tights och biker tights i alla storlekar t ex) 🙂 12-18 har vi öppet.

Idag är jag i butiken och vi har flyttat om allt och lagt fram alla kläder från hela lagret här. Det har varit en riktig kaos-dag! Fick även ett meddelande från min mäklare om att min lägenhet ska fotas imorgon tidigt (!!) hahaha! Snacka om att göra allt på en gång. Så ska snart hem och röja undan lite. Som tur är har jag inte så mycket att stuva iväg så det borde inte ta allt för lång tid.. Får köpa nån extra blomma bara typ. Aja, full rulle här i alla fall som ni kanske hör. Ikväll ska jag även iväg på middag med tjejerna. Tänkte nästan avboka men jag tror jag behöver någon timmes nedvarvning innan jag fortsätter kötta på. Vi hörs sen bästa ni.

Hi babes! Do not ask how it goes with my workouts this week, thanks, haha. Trained with Anders on Monday, but I will not have time to workout again until Sunday. Buhu! Well, two workout sessions is better than 0 workouts. Tomorrow we have our first major campaign ever at Bring Sportswear, we are doing Black Friday and will have some crazy prices, everything will be on a 30-75% discount. So you have to check it out tomorrow! If you live in Stockholm, come by the shop at Birger Jarlsgatan 111. We have sizes of many things that are out of stock online in the store (cropped top, striped tights and biker tights in all sizes, for example) 🙂 12-18, we are open.

Today I am in the shop and we have moved everything so its out in the store. It has been a real chaos-day! Also got a message from my broker that my apartment will be photographed tomorrow early (!!) hahaha! Talk about doing everything at once. So I be home soon, and clear away a little. Fortunately, I have not much to stow away so it should not take too long. Tonight I am also off to dinner with the girls. Thought nearly cancel but I think I need one hour of cool down before continuing. Talk to you later xxx <3

3 reaktioner på “HARD WORK WORK”

 • simone skriver:

  Hej Alexandra!
  måste verkligen säga för min del att du är en stor inspiration för mig när det kommer till träning. Jag anser att träning är något som ska kunna balanseras in i ens livet vilket du bevisar! några veckor tränar man flera gånger och andra färre!!
  u go girl <3

 • Eleonore skriver:

  Hej bästa o fina Alex! Har en liten fundering på hur du tänker i en fråga. Du har gått upp några kg och jag tycker du är sjukt fin, du är du liksom. Men jag vet att du fått negativa kommentarer ang det. Själv är jag ganska biffig o lägger på mig muskler hur lätt som helst samtidigt som jag blir tjock lätt om jag inte sköter mig. Jag tänker kring mat att 80-90% ska vara bra mat, o resterande 10-20% vad jag vill. Men till själva funderingen, för mig är det i land lätt o bli nojig vad jag väger (70-73 kg, 170 lång) , hur tänker du kring det här med vikt och så utifrån dig själv o ditt perspektiv? Fortsätt vara du ?❤️

  • Alexandra Bring skriver:

   Väg dig inte om du mår dåligt av det, skit i vad folk tycker/tänker. Huvudsaken är att man trivs med sig själv och vikt är verkligen bara en siffra!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.