BLACK FRIDAY

bring sportswear-2

In collab with Bring Sportswear:  Bringsportswear.com 50-75% off today only!

ÅH herrregud vad galet det är hos oss idag med ordrar, så kul!!! Nu har vi hunnit fota av lägenheten och jag är på plats i butiken och jobbar härifrån. Ikväll ska jag på ett event med favvo Hoss Events till en secret destination =) Är så trött men är säker på att det kommer ändras när jag träffar alla taggade människor. Sov typ inget inatt för fixade hemma sent och sen satt jag och jobbade. Vaknade tidigt av stress, så drygt men ändå bra eftersom dagen är fullspäckad. Nu är i alla fall allt fotat och allt fixat här för dagen.

Shoppar ni något idag? Jag hade gärna gått runt och kikat lite om jag hade haft tid. Nästa år kanske 😉 Nästa helg blir det i alla fall visning av lägenheten så i veckan kommer jag rensa lite hemma och fixa ordning, så får vi se hur det blir. Resten av helgen ska jag ta det sjuuukt lugnt och bara återhämta mig. Ska ut i skogen och grilla haha, och låta Loki springa lös och leka. Så mysigt. Ska också ha adventsmys och bak med Emma. Välbehövligt indeed. Nu ska jag svepa koffein och leva på reserver innan det är dags att vila <3

2 reaktioner på “BLACK FRIDAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.