MORE BF

This post contains ad-links.

Här kommer lite mer Black Friday craziness! Dags att shoppa hela garderoben. Här är några av mina inköp från Nelly – 20% på ALLT?! Älskar att BF är så stort i Sverige och att det är precis innan jul! Nu har jag äntligen lite tid till att sitta och spana in lite olika sajter. Niiice! Nellys Over-Knees är btw dom skönaste jag någonsin haft. Har fem par nu. Rekommenderas varmt!

Here are some more Black Friday craziness! Time to shop the entire wardrobe. Here are some of my purchases from Nelly – 20% of all ?! Love to DB is so big in Sweden and that it is just before Christmas! Now I finally have some time to sit and check out some different sites. Niiice! Nelly Over-Knees btw them most comfortable I’ve ever had. Have five pairs now. Highly recommended!

1 reaktion på “MORE BF”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.