ITS HERE

alexandra-bring-san-diego-4

Mitt favoritset finns nu på Bringsportswear.com <3 Efter 1 års jobb! Man tänker inte så mycket när man ser kläder men i mitt fall ligger det ofta sjukt mycket jobb bakom för att få det som jag vill ha det. Den här sport-bhn har mycket stöd och vaddering och tightsen sitter som ett (en?) smäck. Just nu är mina boobies lite stora pga lite mer fett men gillar ändå denna!

Har varit och kört ett pass i detta, så nice 🙂 Älskar när jag får börja använda mina grejer! Nu är jag hemma hos Emma och vi håller på att baka efter att ha gjort asgod middag. Fotade så ska lägga upp den sen. Ikväll ska jag på bio och se en film jag längtat efter. Väldigt få filmer som jag känner – shit, denna måste jag se! Fantastiska vidunder och var man hittar dem blir det i alla fall. Skriven av J.K Rowling och ett måste för alla HP-nördar. SÅ PEPP!

My fav set is now on Bringsportswear.com <3 After 1 year of work with it! You do not think so much when you see the clothes but in my case it is often a lot of work behind to get what I want. This sports-bra has much support and padding and the tights fits like a glove. Right now my boobies little large because a little more fat, but still like em in this one!

I’ve been working out in this, so nice 🙂 I love when I can start using my stuff! Now I am at Emmas place and we made such a yummy dinner. I’ll post it later. Tonight I’m going to the cinema and see a movie I longed for. Very few films that I feel like this is something I must watch! The movie is – Fantastic Beasts and Where to Find Them. Written by J. K Rowling and a must for all HP geeks. SO EXCITED! 

I samarbete med Bring Sportswear.

1 reaktion på “ITS HERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.