FLY WITH YOU

Lokis new fav toy, sooooo cute!!

 

Hej och god….dag? Haha!!! Från att vara helt fylld av energi igår är jag helt DÖD idag. Sålde lägenheten igår kväll sent (22.20 möttes vi haha) och var lite upp i varv, sov lite knäppt men ville inte sova länge imorse så tvingade upp mig. Gjorde frulle och kollade på julkalendern. Brukar inte kolla den men shit vad bra den är i år!! Ska se ikapp alla nu och börja varje dag med ett avsnitt. Älskar lugna morgnar 🙂 Har mycket julfeeling i år faktiskt.. Tror det beror på att jag ska åka hem. Har inte varit i Umeå på 2 år och det kommer bli mysigt. Bara hänga med familjen, äta gott och mysa!

Bokade i alla fall biljetter hem för någon dag sedan. Tänkte köra men det var fan lika dyrt att hyra bil som att flyga så kändes skönare att flyga..förutom en sak! Loki ska ju med. Har bokat in honom på flyget men är fan lite nervös hur det ska gå. Har någon av er flygit med hund? Han ska åka med mig i kabinen men hoppas att det går bra. Han har blivit så duktig nu på slutet. Går helt i fot utan koppel, t o m bättre än i koppel… OCH – har äntligen fått honom att sluta skälla sönder på andra hundar!!! SÅ nice. Övar varje dag flera timmar med honom och tillslut sätter sig det. Lycka! Trodde verkligen aldrig det skulle gå haha 🙂 Nu är det ännu mysigare med min lilla korvis. Bästa kompisen man kan ha!

Hello and good … .day? Haha !!! From being completely full of energy yesterday, I am completely dead today. Sold the apartment late last night (22:20 ha ha) and was not tired after that, slept a little bad, but did not want to sleep late this morning so I had to get up. Did breakfast and watched the Advent calendar. I usually not follow the calendar, but it’s so good is this year! Im gonna go up and start every day with a episode from now on. Love quiet mornings ? I got so much xmas spirit this year actually .. I think it’s because Im gonna go home. I have not been in Umeå in 2 years and it will be cozy. Just hang out with family, eat well and cuddle!

Booked the tickets home the other day. Thought I would drive but it was as expensive to rent a car like flying, it felt comfortable to fly..Except one thing! Loki is supposed to fly too. Have booked him on the flight, but I am a little nervous about what will happen. Have any of you been flying with a dog? He’ll be with me in the cabin, but hope it goes well. He has become so good now at the end. AND – has finally got him to stop barking down the other dogs!!! SO nice. Practicing every day for several hours with him and finally he gets it. Happiness! Certainly never thought it would happen haha ? Now it’s even cozier with my little baby. Best friend one can have!

11 reaktioner på “FLY WITH YOU”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.