NEW YEARS DRESS

nelly-queen-4

DRESS – HERE (Ad link)

nelly-queen-3

Här kommer några bilder jag glömde bort att lägga upp från Nellys fest, hur fin är klänningen? =) Jag är inte lika snygg idag hehe. Känner mig fortf sjukt sliten trots en lugn helg haha. Glider runt i tjocksockar och rosa pyjamasbrallor. Så får det vara ibland! Ska strax iväg på lite ärenden som måste fixas idag. Ska i alla fall borsta håret sen ska jag gömma mig för mänskligheten.

Ibland får jag nån slags social fobi och svarar inte ens i telefonen trots att jag har saker jag måste svara på, och kan t o m boka av möten för att jag inte vill träffa människor. Vill bara sitta hemma. Är alla såhär konstiga eller är det bara jag? Sjukt drygt i alla fall, får riktig ångest inför saker jag i vanliga fall inte ens tänker på. Efter idolfinalen i fredags känner jag att min kvot av människor är fylld för resten av året haha! Tur att jag ska fly till norrland snart 😉 Aja, det är jättedrygt och jag hoppas att det går över snart! Nu ska jag borsta håret och dra hemifrån. Wish me luck haha!

Here’s some pictures I forgot to post from Nelly’s party, how beautiful is the dress? =) I’m not that hot today hehe. Feeling sick tired despite a quiet weekend haha. Sliding around in thick socks and pink pajama pants. That’s how it is sometimes! 

Sometimes I get some kind of social phobia and unresponsive even on the phone even though I have things I have to answer, and may even cancel meetings because I do not want to meet people. Just want to sit at home. Are all like this weird or is it just me? Not fun at all, I get real anxiety about things I normally do not even think of. After Idol finale last Friday, I feel that my quota of people is filled for the rest of the year, ha ha! Luckily I should escape to the north soon ? Well, it sucks and I hope it passes soon! Now I’ll brush my hair and go away from home. Wish me luck haha!

9 reaktioner på “NEW YEARS DRESS”

 • Petra skriver:

  Jag förstår dig! Du är inte ensam om den känslan du beskriver. Det är mänskligt att behöva tid i eget sällskap och ladda batterierna. Sen är vi alla olika med olika behov så klart. Social ångest är också mycket vanligare än man kanske kan tro. Och den rädslan är väldigt mänsklig den också. Det är bog många rädslor som döljs under ytan i det extroverta, ubersociala samhälle vi lever i. Däribland social ångest. Så tack för att du delar! Kram och kärlek till dig! ?

 • Em skriver:

  Jag är exakt likadan!!!!

 • Anna skriver:

  Nej, du är inte ensam. Låter som symptom på PMD, PMDS (hormonöverkänslighet).
  Symtomen kan variera från månad till månad, kolla om det hänger ihop med cyklerna 🙂

 • Mimmistavlor skriver:

  Du är absolut inte ensam, har själv dagar då jag bara vill sitta hemma och inte gå utanför dörren! Man behöver inte vara social jämt 🙂

 • Hanna skriver:

  Tro mig! Du är inte ensam om det där!

 • Petta skriver:

  Även när man känner sig som mest ensam så är man inte det. Brukar också känna av det där emellanåt, man orkar inte träffa folk, låter allt bara rulla på i ett ekorrhjul tills man en dag bara vaknar upp och allt känns topp.
  För i övrigt så riktigt snygg klänning som du bara passar så himla bra i, sjukt snygga former!
  Kram

 • Krista skriver:

  Kanske lite introvert? Det är en toppenpersonlighet (jag kan vara partisk) som gör att man är inkännande, intelligent och analytisk och behöver ladda batterierna i ensamhet ibland.

 • Alicia skriver:

  Kände att jag var tvungen att kommentera, brukar aldrig göra det annars. Känner verkligen igen mig i det där att bara vilja vara ensam och att man inte orkar träffa någon. Tror det har att göra med att man är så social annars och ibland tar det bara stopp. Stor kram!!

 • Jonathan skriver:

  Superbe, une véritable beauté!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.