MY ROOTS

För någon helg sedan fick Loki hänga i skogen en hel dag. Det var så mysigt! Det är verkligen ett tips till er som känner er lite stressade.. Baka en deg med pinnbröd, ta med lite korv och bananer i aliminumfolie som ni fyller med choklad. Mumsssss!

Har inte hängt så mycket i skogen sen jag flyttade hit men det blir ändring på det nu =) Gjorde en brasa och sket i min telefon för en gångs skull. Det är typ då och när jag städar hehe. Hemskt men så är det. Så skönt att vila hjärnan lite ibland.. Shit, det här året har verkligen blivit mer träning för det psykiska än fysiska. Men det är också superviktigt! Nu ska jag stänga ner datorn och mysa ner mig under filten framför tvn innan det är sängdags. Puss & kram sov gott!

2 reaktioner på “MY ROOTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.