OFFICE MODE


Efter en undvika-människor-dag igår så är jag idag på kontoret och fixar massa jobbiga grejer som jag skjutit på. Är så extremt energilös, måste köpa D-vitamin idag!! Ignorerar i alla fall det och kör på. Har redan bockat av flera måsten som jag kunde ha skjutit på. Blir alltid så glad när man gjort dom. En miljard telefonsamtal och mail senare är jag i helt ok fas för dagen =) Ska snart ta tag i den feta högen med post som stirrat på mig några dagar inför nästa v när min ekonom Emma kommer ut. Kommer sova så gott ikväll utan nåt som hänger över mig! 

Loki ligger på sin plats men försöker gå därifrån hela tiden haha. Ser honom smyga framåt i ögonvrån innan jag säger ”plats” igen den lilla busen. Testar alltid mig! Fick lite frågor om hur det gick att få Loki att sluta skälla på andra hundar. Har blivit mycket hårdare med Loki och tränat massor på fot. När han går fot får han inte fokusera på något annat än fot och är väldigt uppmärksam. Så fort han tappar fokus touchar jag honom med kopplet eller foten eller knäpper för att han ska bli uppmärksam. Så när det kommer en hund så får han gå fot och lägger mer fokus på det =) Han är inte alls felfri men det har blivit så mycket bättre när han blivit bättre på fot! Har en vän som är duktig på hundar som hjälpt mig mycket. Mitt största fel är att jag trott att jag varit hård nog men nu jävlar. Stenhård!!! Sen får han massa kärlek och mys också men när vi är hemma! 

Nu ska jag fortsätta beta av alla måsten. Hörs sen babes 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.