FAV EXERCISE – DEADLIFTS

deadlifts-3
deadlifts
deadlifts-2

En favoritövning jag fått på slutet är helt klart marklyft! Perfekt för rumpa och ben och även min trötta ländrygg 😉 Förut fick jag ont av marklyft men inte längre. Ryggen blir helare och helare! Har haft så otroligt svårt att ta mig till gymmet denna v för lite krasslig + ingen energi. Därför bokade jag nu två träningsdejter som jag inte kan banga haha.

Jag har en bestämd dag varje vecka med Anders och en med Emma = bara 1 pass till att få in. För mig som känner mig värdelös just nu i motivationsväg är det mitt bästa tips. Ska övertala Mimmi & Vickan att vi har en dag också. Förut tränade vi ihop vaaaarje dag, det var en av dom bästa tiderna i mitt liv. Nu jobbar vi alla så satans mycket + bor på olika ställen så vi hänger på helgerna istället. Saknar dom varje dag! Önskar att vi flyttar till samma ställe igen och kan släpa varandra till gymmet. Träningskompisar är bäst!

Annons: PS. Glöm inte att vi har fri frakt fram till julafton på Bring Sportswear. Min outfit ovan kommer från BSW <3

A favorite exercise I got right now is deadlift! Perfect for the butt and legs and even my tired lower back 😉 Before I got pain by doing deadlift but not anymore. The back becomes better! Have had so incredibly hard to take it to the gym this week for a little sick + no energy. Therefore, I now booked two workout dates that I can’t skip haha.

I have a session every week with Anders and one with Emma = only one more workout to get in. I feel kind of useless right now in motivation so this is my best tip. Im gonna persuade Mimmi & Vickan that we have a day too. Before, we trained together every day, it was one of the best times of my life. Now we all work so freaking much + live in different places so we hang on the weekends instead. Miss them every day! Wish we move to the same place again and can drag each other to the gym. Friends are the best!

Advertisement: PS. Do not forget we have free world wide shipping until Christmas Eve at Bring Sportswear. My outfit above comes from BSW <3

1 reaktion på “FAV EXERCISE – DEADLIFTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.