MY WEEKEND THROUGH THE PHONE

Went to the X-mas market at Liseberg while I was in Göteborg

Stayed at the Pigalle Hotel, I recommend it. So cozy!

And the breakfast was all organic, and delicious

I worked out both on friday and sunday!

And I finally got my lobster pasta at O’pizzicato, yum!

Also it’s a lot of x-mas feeling at home with a tree and some decorations. Love it!

Hello babes! Här kommer lite bilder ur min mobil från helgen som varit. Hade en plan  att fota allt jag gjorde men glömde typ en miljard saker haha. Plus att jag redan postat lite =) Sitter på kontoret sen ett par h tillbaka och kör lite maraton. Det är bokföring idag och det var en del kvitton att gå genom. Snart har jag gett allt till Emma iaf. Det är så mysigt att vi sitter och jobbar ihop, passade även på att göra lite julig frulle på kontoret. Det är lite blandade människor som kommer hit idag, alltid kul. Min kompis Vickan ska även komma o sitta här.

Måste bara säga att hur mysigt är inte det med jul?! Har typ inte haft såhär bra julkänsla sedan jag var ett barn. Jag var i Göteborg för lite jobb i helgen men jag passade på att gå förbi på Liseberg. Så himla nice julmarknad. Käkade älgkorv och köpte godis haha. Mys! Bara några dagar kvar innan det är dags att åka till Umeå och chilla lite. Jag ska försöka sova mycket hemma och bara ta det lugnt men jobba en del men lite mindre =)  Nu ska jag fortsätta köra på här. Vi hörs sen <3

8 reaktioner på “MY WEEKEND THROUGH THE PHONE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.