ORAL-B GENIUS

oral-b-alexandra-bring-2

Get the toothbrush  – HERE (white) & HERE (black)

Vet inte om ni såg filmen jag la upp häromdagen på Instagram med Oral-B?  I alla fall kör vi ett samarbete ihop igen och det känns superkul =) Älskar att jag får jobba med produkter jag använder dagligen. Nu har jag iaf fått prova en ny tandborste med Position Detection system. Ni kan kolla videon om ni vill se hur man använder det! Det är superenkelt, man sätter upp mobilen på spegeln (följer med ett fäste) och den känner av ens ansikte, sen blir man guidad i hur och var plus hur länge man ska borsta sina tänder. Om man borstar för hårt (hehe) säger tandborsten ifrån. Så kan man tracka sin tandborstning! Känner stor skillnad på mina gaddar. Dom har även ett nytt batteri så om man borstar 2 min två gånger per dag så räcker batteriet i 2 v! Tycker att det är sjukt stor skillnad på att använda den här vs en vanlig tandborste. Har ni eltandborste eller vanlig? Sjukt bra julklapp om inte annat =)

I samarbete med Oral-B.

oral-b-alexandra-bring

8 reaktioner på “ORAL-B GENIUS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.