OFFICE BREAKFAST

julfrukost

Igår käkade vi julfrulle på kontoret. Så gott! Fick min älskade gravlax med gravlaxsås på knäcke. Mmmmm! Köpte en asgod julvört från ICA också =) Är så pepp på jul asså next level haha! Har nedräkning. Jul för mig handlar om familjen och god mat. Vi slutade byta julklappar för några år sedan i vår familj, känns som att när man inte är ett barn längre är det bara en stress för alla i familjen och nu köper vi bara till barnen.

Vi köper också ett sällskapsspel varje år som vi spelar tillsammans. Det är vår tradition tillsammans med julbord och Kalle Anka! =) Har ni några speciella traditioner i er familj? Förra året firade jag jul i Stockholm med några vänner och då körde jag på exakt samma traditioner. Förmodligen tar man det vidare till sina framtida barn. Väldigt fint tycker jag! <3

Idag råkade jag försova mig med x antal timmar, kroppen var väl trött. Jobbade från 09 – typ 23 igår så inte så konstigt. Fick först lite ångest att jag sov så länge men sen tänkte jag att jag förtjänade det. Ligger i så bra fas inför julen och det känns jätteskönt. Ska bara njuta av tiden hemma utan stress. Lyx för mig!

1 reaktion på “OFFICE BREAKFAST”

  • R skriver:

    Hej
    Jag älskar dig blogg!
    Jag har en fråga, kan man få resultat av styrketräning utan att gå på diet och sköta maten?

    God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.