MAN BLIR JU TRÖTT.

runyon-canyon-5

Tänkte först att jag måste sluta tjata om detta ämne men asså NEJ. Blir så jävla arg haha! Får rätt mycket elaka kommentarer om min kropp och min vikt och jag känner fan att jag har ett ansvar.

Det är SÅ mycket lättare för mig att vara i form och gå till gymmet varje dag än att inte träna lika mycket och lägga på mig i vikt. Varför? För att det är inte ok att ha lite extra kilon tydligen. FÖRTYDLIGANDE jag tycker inte alls att jag är tjock eller ser gravid ut, jag tycker det är helt sjukt och varför jag tar upp det här är för att jag tänker att dom som kanske väger lite mer än mig eller ser annorlunda ut då tror att det är nåt fel på DOM. Det är det INTE. Det är fel på alla som sitter och tycker om andra på nätet och försöker säga till andra att dom inte är okej.

Ja, jag exponerar mig mycket på nätet och det gör så att många tycker både det ena och det andra, jag är fine med det. Men jag känner ändå att jag måste trycka på det här med synen på främst kvinnokroppen. Nu har jag varit åt ”båda hållen” i någras ögon, först var jag  för smal och nu var jag bättre förr, tjock och senast gravid.

Jag känner mer och mer att jag vill prata om det här problemet och sätta ner foten. Jag vill att ni allihopa gör samma sak om ni upplever något liknande. Visa att det inte är okej! Får ni en dryg kommentar från någon i er närhet, på er arbetsplats eller på nätet, säg fan ifrån! Det är verkligen inte okej. Vi tjejer ska hålla ihop för vi är väldigt utsatta i sociala medier och i samhället. Eftersom jag har många som följer mig känner jag att jag vill ta upp det här. Jag hoppas att jag kan ändra hur några tänker. Antingen den personen som kanske häver ur sig såna kommentarer, eller såklart alla som får stå ut med dom. Ta ingen skit och njut av julen och julmaten med er familj. Kärlek från mig till er alla, ni är alla fina på ert sätt <3

30 reaktioner på “MAN BLIR JU TRÖTT.”

 • Emil skriver:

  Du är en hal jävla tjej. som utnyttjade Ako för din karriär i stockholm. äcklig människa du e.

  • A skriver:

   Vem skriver så?

   Då vill jag med 100% säkerhet säga att det är DU som är en äcklig människa!!!!

  • Kapten skriver:

   Har du något källa på de? Väldigt onödigt att slänga ut onödig fakta som saknar källa. Den endast som kommer skada sig är polisanmälan jag har gjort på dig. Bad polisen att kolla upp din IP och lokaliserat dig position så namn osv har polisen, du blir säkert välkommen till ett fint möte,
   MVH Skjutdig

  • Sofia skriver:

   DU är en äcklig jävla kille.

 • Mimmistavlor skriver:

  Vilket folk det finns…. Man ska inte behöva ta massa skit bara för att man är en offentlig person. Tycker det är skitbra att du står upp för dig själv och förhoppningsvis uppmuntrar andra att göra samma sak. Du är verkligen inte tjock och låååååångt ifrån att se gravid ut haha x) Du är superfin! Ta hand om dig!

  • Maria skriver:

   Men om hon hade varit tjock eller sett gravid ut då? Hade hon inte kunnat vara fin då också? Jag förstår att du menade väl med din kommentar, men poängen måste väl ändå vara att man kan vara fin oavsett.

 • Evelina skriver:

  Alltså suck. Om alla människor bara kunde ta all denna negativa energi och använda den till något gott istället. Cred till dig för att du orkar ta kampen, du är grym!!

 • Cecilia skriver:

  Usch och fy, att folk från börjar inte har bättre vett än att kommentera andra människors utseende. Det är lättare för dem att klaga på andra än att ta tag i sin egna självkänsla. Jag läser din blogg för att du hela tiden har pratat om att leva på ett sunt sätt psykiskt. För det är ju faktiskt där hälsan främst sitter! Och fortsätt med det!! Man kan aldrig göra människor nöjda, det handlar om deras sätt att hantera sina egna problem och inte om dig! Fortsätt bara med att vara positiv och må bra så får det sticka i ögonen på dem istället!

 • Nikolina skriver:

  Fan förstår mig verkligen inte på vissa människor blir mörkrädd…
  Sjukt bra skrivit Alexandra, otroligt viktigt och att någon som du som når ut till så många skriver detta är SÅ bra! Du är grym och galet snygg precis som du är! Kram

 • Daniel skriver:

  Men GUD, ingen kan väl säga att du är tjock! Du ser fin ut, precis som du är! Din personlighet och drivkraft överväger nog alla små skönhetsfel någon kan tänkas tycka du har.

  Jag hade ju inte tackat nej till en dejt med dig i alla fall 😉

 • Ulrica skriver:

  Heja dig!
  Håller fullständigt med dig vi tjejer måste hålla i hop, ta plats på gymmet och peppa varann.
  Kram Ulrica

 • Julia skriver:

  Du är så jävla bra Alexandra på alla sett! Du är en sån förebild, du förstår inte!!!

 • Lisa skriver:

  Ja nu jävlar ska jag säga ifrån till min mormor! Hon är den enda som påpekat att jag ”lagt på mig”? Skämt åsido.
  Jättebra att du tar upp det. Alla kan inte ta såna kommentarer även om det enbart handlar om hur små och osäkra de människorna är som häver ur sig sånt.

 • Andrea skriver:

  Är så glad att Alexandra tar upp det här. Det är dags för hela blogg- och instagram världen att vakna! Vi mår bara sämre och sämre av ett ständigt hets av sundhetsideal. Synen har blivit snedvriden och går bara lägre och lägre i åldrarna, vilket är sorgligt. Genom att fler och fler ”större namn” börjar prata om detta hoppas i alla fall jag att detta snart vänder. Men med dessa kommentarer som Alexandra beskriver kommer vår sunda värld bara bli sjukare. Det är väldigt personligt hur man upplever glädje och wellness. Diggar ditt tankesätt till fullo Alexandra! Kram ♡

 • Camilla skriver:

  Jag fick frågan i en BAR av en snubbe om jag var gravid. Kan väl säga att han var brutalt packad men det är ingen bortförklaring. Jag sa självklart ifrån med ett : Du ser att jag beställer alkohol just nu, vad tror du egentligen? Och följt av frågan om inte han kanske var gravid, vilket han sa att han var.
  Jag kan säga att bartendern tittade storögt också och sa att mycket ska man få höra… Kändes ju svinbra att få höra en sån komentar när jag vanligtvis inte ens tycker att det är särskilt kul att hänga på barer eller klubbar 🙂 Jag är jäkligt stark i mig själv ( så som du också verkar vara) och orkar faktiskt inte bry mig om vad andra tycker om mig! Knäppa personer finns det överallt, men dom får bara inte påverka mitt sätt att se på mig själv. Min självkänsla ligger inte i alla positiva eller negativa komentarer som man får! 🙂

 • Sandra Emilia skriver:

  Heja dig!

  Gud vad folk måste ha lite att göra på dagarna om de sitter och väntar på att få kommentera något negativt!

  kram du är grym!

 • Robert skriver:

  Emil borde det vara skottpengar på. Sen ligger du på top 10 av dom finaste (sexigaste) kropparna och då jämför jag med miljonvis av damer jag ser på instagram, facebook och twitter! 🙂 Lägg inte ner din tid på avundsjuka människor.

 • Monika skriver:

  Blir bara sååå trött….hemskt att du ska behöva ens skriva detta…men förstår att det är ett viktigt ämne då sånt här med kroppsfixering går lägre och lägre ner i åldrarna.
  Jag som fått höra hela mitt liv hur bra jag hade sett ut med några till kilo på min kropp har nu i vuxen ålder äntligen börjat acceptera och älska min kropp.

  Heja dig Alex…du är en förebild:)

 • Malin skriver:

  Ja man blir ju trött på mindre, får höra liknande kommentarer själv, som ”oj va smal du har blivit” som ”nu får du akta dig så du inte blir för tjock!”
  Men jag är sjukt dålig på att ”ge tillbaka”. Jag blir bara ställd o generad och går iväg eller säger något helkorkat. Jag skulle vilja ha lite kort i bakfickan på kommentarer man kan ge människor som hela tiden påpekar ens vikt! Du har inte några??? 🙂

 • Hej skriver:

  Du är så ball! <3 <3

 • Freja skriver:

  Så bra skrivet Alexandra! Du är en sån förebild <3

 • Hanna skriver:

  Heja dig!
  Du är faktiskt den enda bloggen som skriver om träning som jag läser. Du skriver vettigt, du har en hälsosam och sund syn på saker. Och du ryter ifrån när det inte är ok och det beundrar jag! Och satan så snygg du är! Du ser ut att stortrivas med dig själv och det inspirerar andra till att göra samma sak. Jag har blivit mycket mer bekväm med min kropp sedan du börjat skriva mer att du är bekväm med din kropp. Du gör det det norm att älska sig själv.

 • Satu skriver:

  ALEXANDRA! Hör upp en stund. DU har alltid inspirerat mig! Desto mer nu när du hyllar den lite mer kurvigare kvinnokroppen och en kost utan krumelurer. Så snygg och sund som du är, om inte snyggare nu tom! Låt haters be haters, jävla energitjuvar. Stäng in dem i bubblan och gör din grej. Jag står bakom. ❤️❤️❤️

 • Minnie skriver:

  Tack Alex, tack!! Jeg har lenge vært kjempe redd for å ”legge på meg”, er ganske slank/tynn og merker at jeg ville hatt det bedre både på trening, energi og livet generelt om jeg turte spise litt mer og ”annerledes”. Men som du sier så er det så mange så ”bryr” seg om hvordan en ser ut. Jeg er så redd folk vil kommentere at jg har ”lagt på meg”, selv om det er det jeg vil. For jeg vil faktisk være litt ”større” men tørr ikke for ja mennesker…. men dette og du og hvordan du spiser/harmoni i livet nå inspirerer meg og motiverer meg. Du er så himla bra Alex!! Takk takk takk.!!

 • emma skriver:

  ALEX! DU ÄR SÅ HIMLA GRYM! OCH VACKER!! TACK FÖR ATT DU TAR UPP DETTA! Och att folk klagar på din kropp – blir seriöst bara så förbannad. Kommer inte ens kommentera det mer. För det viktiga är att du vet att du är SJUKT GRYM & VACKER!! <3 Tack för att du varje dag sprider så fin energi här inne & är en förebild för alla oss tjejer! <3 <3 <3

 • emelie skriver:

  <3

 • Miriam skriver:

  Vi lever i ett sjukt samhälle där folk lägger värdering vid ens utseende. Nu är du så långt ifrån tjock som man kan komma, men låt säga att du hade gått upp 100 kilo, hamnat i rullstol, blivit av med håret, vad som helst, gör det dig till en sämre människa? Absolut inte! Du är samma härliga person oavsett hur du ser ut. Folk som stör sig på det är det synd om och du borde verkligen inte ödsla tid eller känslor för egen del på dem. Eftersom du är en offentlig person är det såklart superbra att du adresserar problemet men ta absolut inte åt dig! Kör på! Du är grym!

 • Väl rutet!!! Det är ett förjäkla ruttet beteende att hålla på att racka ner på andra oavsett anledning. Heja dig och det grymma jobb du gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.