NÖJD MED MIG SJÄLV

Ad in collab with BSW: Set from BRING SPORTSWEAR (use code NEON15 and get 15% off this set) 

Hej babes! Tanken slog mig idag att jag är så himla tillfreds med min kropp. Länge har jag kämpat för att gå upp i vikt, få mer muskler, bli starkare osv. Nu känner jag bara mig nöjd. Det är verkligen en befriande känsla 🙂 Trygghet har verkligen kommit med åren för mig. När jag var yngre var jag ytligare och mycket värderades av yttre faktorer. Nu är det inte viktigt på samma sätt. Nu ligger fokus på riktiga och viktiga grejer. Jag tror det gör att jag känner mig så bekväm. Jag önskar att alla kunde känna så. Såklart har jag också sämre dagar men i det stora hela känner jag mig så nöjd som person. 

Älskar att trivas med mig själv och jag tror att om fler kände samma sak hade vi haft en snällare internetkultur. Där alla bara spred kärlek och boostade varandra. Jag älskar tjejer som peppar tjejer och det tycker jag är något vi alla borde eftersträva! Ni är ju världens bästa på det och det är jag er evigt tacksam för. <3 Nu ska jag jobba undan lite här. Körde ett pass imorse och åt en stor frulle så är redo för dagen deluxe 🙂 

6 reaktioner på “NÖJD MED MIG SJÄLV”

 • Johanna skriver:

  Gud va härligt att du mår så bra! Hoppas att jag också kommer känna mig så trygg i min kropp snart! Du är grym och en sann inspiration!

 • Helluu skriver:

  Du är juuuu så jävlaaaa snygggggggg!!! <3 <3 <3

 • Sara skriver:

  Tycker du är världens finaste, innan och nu! Men lite extra nu, du lyser självsäkerhet och det inspirerar mig att försöka vara lite snällare mot min kropp också 🙂 du motiverar att kämpa men att faktiskt också leva livet! Bästa bloggen // Ditt största fan 🙂

 • Elin skriver:

  Jag själv jobbar på min kropp, vissa dagar känner jag wow men vissa dagar känner jag mig uppsvullen och ful.. men det är säkert så för alla gissar jag på.
  Du är verkligen en motivation för mig och tack vare dig har jag verkligen kommit igång och satsat på träningen och tagit steget till att bygga min drömkropp, bästa du <3

 • Sarah skriver:

  Vilket underbart inlägg, du är helt fantastisk! 😀 Det är verkligen den bästa känslan som finns, när man känner sig fullt nöjd med sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.