THE PINK PASTEL SET 

THIS POST IS IN COLLABORATION WITH BRING SPORTSWEAR


Tights – HERE / Top – HERE

YES! Sorry för sen post idag men har suttit med Bring Sportswear hela dagen och fixat mina naglar i samma färg som det nya pastell settet!!!! Dvs ljusrosa =) Så fint och vårligt, perfekt en solig dag som denna. Har dock inte så bra bilder förutom den jag la ut på Insta, har inte fått hem mitt set för glömde beställa till mig haha. Stressens mamma som vanligt!!! Ikväll ska jag dock ha filmkväll och äta morotsstavar med hummus och kanske stekt ananas med glass om jag är sugen & bara vila.

Har en fotografering om några v, är så van att behöva komma ”i form” dvs bli lite mer definierad  när det är träningsrelaterat men jag trivs såååå bra just nu så jag kör bara på som vanligt. Har verkligen vant mig med mitt ”nya” jag och jag älskar det! Det passar perfekt in i mitt liv och det är väl egentligen det man ska försöka uppnå, en hållbar men hälsosam livsstil och njuta av livet!! Nu ska jag checka ut härifrån. Puss <3

7 reaktioner på “THE PINK PASTEL SET ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.