MY CONFESSIONS 

Varning för långt inlägg!

Hej mina fina tjejer (och några % killar)! Jag tänkte berätta en sak för er. Dom sista månaderna har jag rannsakat mig själv och mina kanaler. Jag har alltid pratat om kroppen och hur viktigt det är med att älska sig själv, och att inte hata på andra. Att vi tjejer ska hålla ihop <3 Det tycker jag att vi alla här är väldigt bra på, och jag försöker boosta er och ni boostar mig tillbaka.

Mina sociala medier har alltid haft ett stort fokus på min kropp, och det har motiverat människor men också har jag haft en del personer som känt sig pressade av det. Jag tycker att det är sjukt viktigt att ha ett eget filter som vi själva ansvarar för att bygga upp, när det kommer till vad vi blir mottagliga för från sociala medier. Eftersom många spenderar extremt mycket tid online är det också väldigt viktigt att välja var man lägger sin fokus. Jag följer typ inga fitnesskonton på IG för jag tycker att dom flesta har ett väldigt extremt synsätt på kost och träning, och även förmedlar det budskapet utåt, så därför filtrerar jag bort det.

Jag har insett att även fast jag inte bett om det, har jag ett ansvar då min röst är ganska stark bland andra kvinnor i min ålder och att jag kan påverka. Jag vet inte om ni har märkt av det, men jag har försökt fokusera mer på andra saker än just kroppen i sin helhet. Jag skriver lite mindre om träning och lite mer om mat, välmående, vardag och tankar. Det är för att jag hellre kan stå för vad jag skriver om och postar, än att få massa nya följare och bara lägga ut mycket hud. Min Instagram backar en del följare och några likes på det men jag struntar faktiskt i det. Jag lägger ut saker som representerar mig och ibland är jag på en strand i en bikini, ibland hänger jag med Loki (jämt typ haha), ibland tränar jag och ibland lagar jag någon smarrig maträtt, eller sötsak. Ibland jobbar jag som satan och att vara egen företagare har även det tagit upp en stor del av mitt liv. Jag försöker även att leva som jag lär, jag har dragit ner på köttätandet och jag har gått upp i vikt på ett trivsamt sätt. Jag vill bli en bättre människa och jag vill också förespråka att andra ska bli bättre människor! Även fast Instagram är en väldigt ytlig kanal så kan man göra det på lite olika sätt.

Nu har jag bloggat om träning i 5 år(!!!) och flera av er har hängt med mig från start. Eftersom jag utvecklats mycket som person har jag försökt få mina kanaler att hänga med mig på den resan. Jag har tänkt efter vad jag vill förmedla utåt och försökt fokusera på det. Mina värderingar på vad som är viktigt i livet ändras stegvis och jag känner att jag mognar som människa. Det är en häftig resa man gör, i livet. Med alla val man tar och vad man bestämmer sig för. Jag är väldigt stolt över mig själv som människa och jag känner att jag är på ett bra ställe i livet och jag hoppas att jag kan uppmuntra andra att hitta sitt bra ställe i livet och känna att dom blir trygga, positiva och glada i sig själva.

En annan sak som är extra viktigt i tider som dessa är att vi tjejer fortsätter hålla ihop, boosta varandra, har bra förebilder, vara ett bra föredöme och framförallt inte ta någon skit från idioter. Jag försöker att peppa alla tjejer runt mig så gott som jag kan och jag hoppas att alla gör det, om vi är förenade är vi ännu starkare. Man kan lätt känna att man själv inte kan göra något, men det är fel! Du kan göra något som gör stor skillnad för en person eller flera, som sen sprider det vidare.

Jag känner bara att 2017 är fan tjejernas år! Nu håller vi ihop, kör på och visar hur grymma vi är och att ingen kan trycka ner oss. PUSS

alexandra bring puss

30 reaktioner på “MY CONFESSIONS ”

 • Marielle skriver:

  Så otroligt bra skrivet. Det märks att du utvecklas och i mina ögon är du en fantastisk tjej. :-*
  PS Tjejer är verkligen det bästa som finns!! Vad skulle man vara utan sina tjejer. <3

 • karoline skriver:

  Liker deg bedre og bedre <3<3

 • Tindra skriver:

  Jag vill bara tacka dig, när du skrev det här inlägget hjälpte du mig så sjukt mycket!!! Jag går just nu igenom en ätstörning och jag blir lätt triggad när jag ser många fitnesstjejer på IG. Men du hjälper mig att förstå att det är en balans man ”ska” ha för att må som bäst, med lagom med träning och god mat! Kram <33

 • Michelle skriver:

  Har följt dig under 3 års tid, mycket pågrund av allt det du säger …. du är en träningsprofil som står för the real life bakom alla snygga bilder – något man märker direkt när man läser din blogg 🙂 Keep going, tror du påverkar mer i rätt riktning än vad du ger dig själv cred för! <3

 • emblas.se skriver:

  Väldigt bra skrivet, känner verkligen igen mig! Jag tog bort mitt tidigare IGkonto just på grund av allt tjat om träning, fitness, rumpbilder, squats och allt vad det är! Nu har jag ett nytt konto som fokuserar på det som verkligen är jag, (lite nördigt dvs.) ^^
  Men det är nog det som faktiskt är nyckeln till riktigt välmående!

  kram
  Emma

 • Karin skriver:

  De här inläggen är dina absolut bästa. Så värdefulla tankar. Fortsätt – du är jättebra! Vi är nog många som följt den här bloggen sedan innan, när den var mer ”fitness”, men alla människor har ju flera lager.
  Jag älskar träning, det är en stor del av mitt liv men jag tycker att en massa andra saker är minst lika viktiga. Ta hand om dig, du tycks vara inne på helt rätt väg. Kram!

 • C skriver:

  ❤️

 • Josephine skriver:

  Så bra skrivit!!! Girl power på hög nivå!!<33

 • Tania skriver:

  diggar inlägget sjukt bra skrivet. du är en inspiration för många men du skapar träningskläder för sådana personer som kan visa magen så visa hud är något som du förespråkar lite. inget illa menat. Men alla kan inte köpa och ha på sig det där. Men som du säger upp till oss att filtrera bort, men det är synd för jag tycker du tar fram bra saker också. ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Mindre hud betyder inte att man måste gömma sin kropp, jag älskar min kropp och är stolt över den, men jag lägger mer fokus på annat också. Jag har gjort både korta och långa toppar sen min lansering =) tack ??

 • Aaron skriver:

  I think it just makes you more attractive, and indeed, an even better blogger, with more personality and helpful tips for living. I like that you’re just passionate and honest about your impulses and interest in areas other than just training. It’s more of a holistic way to healthy living, one that includes, not just physical exercise, but also the pleasures of cooking and eating, and intellectual stimulation.

 • Wallbergz skriver:

  Underbart skrivet!
  Jag har kännt mig väldigt nere och osäker på min kropps from och tycker att jag är ”tjock” även fast alla andra omkring mig säger att jag inte är det.
  Och nu när jag läste detta så fick jag en boost på självförtroende. Har följt dig länge och även köpt ett grymt kost schema som är toppen. Kommer fortsätta att följa dig och bli peppad på att älska mig själv. 😀

  Kram

 • Emma skriver:

  Och där kom ännu en anledning att följa just dig av alla. TACK! Du är så fantastisk och jag blir så glad när jag ser att du uppdaterat. Din blogg är full av kvalité och jag tycker det lyser igenom vad du försöker förmedla. Fortsätt kämpa! Kraaam <3

 • Jasse skriver:

  Hejja dig!! Älskar din sunda inställning och kan inte göra annat än att hålla med dig i det du skriver ?? !
  Go girl ??

 • Elise skriver:

  Så bra! ? Har börjar följa dig mer frekvent nu än tidigare då jag ska erkänna att förut tyckte jag din IG och blogg var för ”ytlig”. Men jag har märkt en förändring som jag gillar starkt och tycker numera att du förmedlar vad så många behöver höra! Du har sunda värderingar och du kör ditt race! Fortsätt så ? Kram!

 • Andrea skriver:

  Så jäkla grymt skrivet, blir så peppad!! Bästa förebilden är du Alexandra! GIRL POWER ända ut i fingertopparna!!! <3

 • Emma Hällbacka skriver:

  Hade vart så kul om inte alla kläderna i Bring sportswear var magtoppar och bara upp till storlek L 🙁 vi tjocka tjejer vill också se fantastiska ut när vi tränar! ;D Funderar på att köpa pastell-setet ändå och låta valkarna hänga ut på gymmet.

 • Sara skriver:

  Bra skrivet!
  Har följt dig länge, men slutade faktiskt ett tag då jag blev ”mätt” på all träningshets, på IG och andra sociala medier. Men nu har jag börjat följa dig igen och tycker att du är en större förebild nu än någonsin. Ser verkligen upp till dig och du verkar vara en superfin tjej inifrån och ut.
  Tack för dina kloka ord.

 • Lova skriver:

  Ja du har helt rätt, tjejer behöver hålla ihop och stötta varandra mer 🙂 Gillar din nya twist på instagram och blogg 🙂 Kul att du börjat lägga ut mycket recept.

 • Petra skriver:

  ??? Bästa du!! Blir så livsglad och inspirerad av dig! En sann glädjespridare är du!! Tack och kram!!

 • Mindy skriver:

  Dessa inlägg är dina bästa! Det gör många människor starka och visar att även de som ligger bakom denna hets i sociala medier har ett stort hjärta!

 • Julia skriver:

  Fyfan vilken härlig girl power du förmedlar! Du är verkligen en förebild, fortsätt vara galet bra! <3

 • Josefin skriver:

  Wow så bra skrivet Alex!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.