SÖNDAGSFRULLE

breakfast
breakfast-5
breakfast-4
breakfast-3

Heeej babes! Haha vaknade med ett galet sug efter frukt. Jag gick till Ica och köpte massa frukt och juice och åt det till frulle. Egentligen åt jag mycket mer frukt men la upp det lite fint, bakom bilden finns en stor ful skål med massa frukt, bloggskada heeheee 😉 Har varit lite sjuk så jag tror kroppen ropade efter näring då aptiten varit sämst för att vara mig. Det var så gott iaf. Åt också hårdbrödmackor med kalles randiga kaviar och ost. Är inte så stort fan av kaviar men gillar den randiga i små mängder. Riktigt proteinlös frulle men fylld av annat nyttigt!

Idag ska jag på en visning av en lägenhet, den har redan börjat så ska strax gå dit. Den ligger i närheten. Den är mindre än min nuvarande men vi får se hur den känns! Ikväll tänkte jag testa göra fishtaco. Ska försöka göra en matsedel denna v istället när jag är frisk och kolla genom alla tips jag fick av er. Är sugen på en nyttig vegetarisk vecka, eftersom jag aldrig är sugen på nyttig mat får jag ta tillfället i akt. Tänkte göra en linssoppa imorgon. Mmm! Älskar att ni delar mitt matintresse. Haha, mitt liv är fan dröm nu när jag kan kombinera goda saker med jobb. Varje recept jag gör är ju som att jobba en stund. Om ni lägger upp nåt tagga #bringkitchen vet jag, det är min nya tag! 😉 Mvh mästerkocken Alex. Elleeeer..

3 reaktioner på “SÖNDAGSFRULLE”

  • Camilla skriver:

    Haha jag är lätt på för den hashtagen! Älskar mat jag med och blir grymt glad när någon delar intresset ? mardrömmen vore att en dag vakna och helt tappat suget för mat och enbart äta det som bensin för kroppen( typ ris +kyckling/torsk) haha

  • Anna skriver:

    Så gott, men hur får du upp kokosnöten sådär!?!?!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.