RECEPT – NUTELLAPIZZA

nutellapizza recept-2

Eftersom det är internationella Nutella-dagen idag så tänkte jag dela med mig av ett enkelt och galet gott recept på Nutella-pizza. Det tar bara några minuter att göra och är perfekt om man har gäster och inte vill hänga i köket hela dagen =)

Du behöver: 
Färdig Pizzadeg 
Nutella
Florsocker
Jordgubbar/andra bär 

Gör såhär: Lägg upp degen och stoppa in den i ugnen enligt anvisningar. Ta ut och skär upp den i pizzabitar. Lägg över Nutella och pudra med florsocker. Skär upp färska bär och lägg på. Klar! Superenkelt och gott som s a t a n. Happy Nutella-day!

//English

You’ll need: 

Pizza dough 
Nutella
Icing sugar
Strawberries / other berries

Do this: Add the dough and put it in the oven as directed. Remove and cut it up into pizza slices. Add the Nutella and sprinkle with powdered sugar. Slice fresh berries and add on top. Done! Super Simple and soo good. Happy Nutella-day!

nutellapizza recept-3
nutellapizza recept-4

11 reaktioner på “RECEPT – NUTELLAPIZZA”

 • Olivia skriver:

  Ser jättegott ut,? gjorde liknande med filodeg, ett tips att prova, den är mycket lättare och krispigsre. Blir lite som wienerbröd-botten ???

 • Diana skriver:

  ååå ser så gott ut men är sååå onyttigt och just nu har jag inte råd med såna onyttigheter 🙁
  Men tar gärna emot mer smarriga nyttiga tips på snacks man kan göra även när man har viktmål..

 • Lina skriver:

  Inte okej att posta sånt när man deffar haha! Ser sjukt gott ut, ska unna med dig på min ätardag! Har du någon aning om näringsvärdet på den här lyxpizzan?

 • L skriver:

  Hej fina du! Hoppas jag inte ställer en jobbig fråga, isåfall kan du ignorera den.
  Jag undrar vad som hände med dina katter, har du kvar dem? Eller fick de inte va kvar när ni delade på er?
  Mycket bilder på underbara fina loki ju men undrar eftersom de brukade va med mycket förr i bloggen 🙂 har själv en kisse som ligger mig nära hjärtat!

 • E skriver:

  Hej Alex! Jag har precis börjat träna på riktigt. Jag väger 72 kilo och har ganska mycket fett på kroppen då min rumpa är rätt stor. Jag kör endast cardio för att jag inte vill bygga muskler på fett, för man ser ju folk som varit ”stora” och sedan börjar styrketräna och därmed inte fått en fin kropp utan endast ser ut som en klump. Har du något tips på hur jag ska träna för att förlora fettet eller är ska jag styrketräna samtidig som jag kör cardio? Tacksam för svar, du är bäst!

  • Sara skriver:

   Om du inte får svar av Alexandra – Noo!! du blir inte en klump av styrka 🙂 kombinera styrka med kondition = maximal träning för en frisk, stark och vacker kropp. Jag körde på styrka en längre period och sedan när jag började trappa upp cardio så gick jag ner massor.

 • Agata skriver:

  Läs här http://m.9gag.com/gag/ab691Gv?ref=fbp
  Nutella är inte så bra för oss… och palmolja är inte bra för miljön. I alla fall, om du gillar att testa nya recept så gör egen Nutella. Mycket godare och nyttigare! Gjorde det häromdagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.