TIGHTS FOR LIFE

In collab with Bring Sportswear 

Get to all tights – HERE

Hej fina! Vi har en stor kampanj på alla tights denna helg fram till söndag, med koden 100KO får ni 100:- rabatt på alla tights på ord. pris, perfekt om ni behöver lite nya träningsköäder 🙂 Har gjort en haul på min Instagram-story som ni kan kolla med mina favoriter om ni vill se hur dom ser ut på osv.

Nu är det äntligen FREDAG! 😀 Så himla glad. Är hemma och jobbar lite, ska strax dammsuga lite snabbt inför helgen och sen gå och handla. Ikväll blir det idolmys och sleepover med min killes syskonbarn. Ska bli mysigt! Tror seriöst jag är mer taggad än barnen haha. Längtat hela veckan. Ska äta tacos och sen göra en nutella-pizza (länk). Mums! Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi senare <3

Hello babe! We have a big campaign on all tights this weekend until Sunday, with the code 100KO you get 100: – discount on all tights. Perfect if you need some new workout gear 🙂 I have done a haul on my Instagram story that you can check with my favorites if you want to see what they look like, etc.

Now it’s finally FRIDAY! : D So happy. I’m at home and work a little, should vacuum clean a little fast before the weekend and then go grocery shopping. Tonight, it will be idol night and sleepover with my boyfriends’s nephews. Will be cozy! Think seriously I’m more excited than the kids haha. Longing all week. Should eat tacos and then make a nutella pizza (link). Yum! I hope you have a nice Friday, then we will talk later <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.