ÖVNING: HANTELRODD

hantelrodd_-2
hantelrodd_-3
hantelrodd_

Wearing Bring Sportswear (ad)

Helloooo babes! Igår blev det rygg som stod på schemat! Ä n t l i g en. Eftersom jag har skolios är det extra viktigt för mig att träna ryggen. Jag har några övningar jag kör hemma men det räcker inte för mig. Jag kan visa dom sen, det är mest för att jag sitter mycket vid datorn och inte vill ha dålig hållning.

Igår körde jag i alla fall bland annat hantelrodd som på bilden. Älskar den övningen men den är lite knepig då jag har en svank i bröstryggen, så jag försöker jobba på att hålla en rak rygg men den tar som satan =)

Här är hela mitt träningspass:

10 x 4 Utåtrotationer
10 x 4 Latsdrag 
10 x 4 Sittande rodd 
10 x 4 Omvända Flyes
10 x 4 Hantelrodd

//English: 

Helloooo babes! Yesterday it was back day on the schedule! A n t l a g a. Since I have scoliosis, it is especially important for me to work out my back. I have some exercises I do at home but it is not enough for me. I can show them later, that’s mostly because I sit a lot at the computer and do not want to have bad posture.

Yesterday I did dumbbell row as the picture. Love the exercise, but it is a bit tricky because I have a curve in the thoracic spine, so I try to work on keeping the back straight but it is still a great exercise for contact for me =)

Here is my workout:

10 x 4 Outwardly Rotations
10 x 4 Lateral Pull-downs
10 x 4 Sitting row
10 x 4 Reverse Flyes
10 x 4 Dumbbell row

2 reaktioner på “ÖVNING: HANTELRODD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.